reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Hej. Ja dziś idę powtórzyć bete, zeby zobaczyć czy się chciaz zatrzymała i nie rośnie 😢 ale raczej w to wątpię, bo temp mam wysoka. Czuje, ze proga tez mam podwyższonego. 🥴🥴 i siknelam na test… kreska jest ciemniejsza niż w niedziele… tak się boje cp…
Powiem Wam, ze czekanie na krwawienie/poronienie jest miliardy razy gorsze od czekania na owu czy na testowanie 😭😭😭😭

Do tego boli mnie w krzyżu i zaczęły bolec sutki, także czuje, ze to znowu idzie w nie tą stronę co powinno…fucken
😢😢😢😢

reklama
Hej. Ja dziś idę powtórzyć bete, zeby zobaczyć czy się chciaz zatrzymała i nie rośnie 😢 ale raczej w to wątpię, bo temp mam wysoka. Czuje, ze proga tez mam podwyższonego. 🥴🥴 i siknelam na test… kreska jest ciemniejsza niż w niedziele… tak się boje cp…
Powiem Wam, ze czekanie na krwawienie/poronienie jest miliardy razy gorsze od czekania na owu czy na testowanie 😭😭😭😭

Do tego boli mnie w krzyżu i zaczęły bolec sutki, także czuje, ze to znowu idzie w nie tą stronę co powinno…fucken
😢😢😢😢
A jesteś pewna, że to będzie poronienie?

Sardynie polecam MEGA! jest pięknie 🥰

Mieliśmy czekać bo w marcu miałam CP leczone metotreksatem i lekarze zalecają 6 miesięcy przerwy (minimum 3, ja po 2 już miałam super wyniki I czysty obraz usg). Miałam na początku września zrobić badania drożności jajowodów i wznowić starania ale nie zdążyłam bo test wyszedł pozytywny 🙈 ciekawostka-CP miałam w lewym jajowodzie i teraz owu z lewego jajnika, ciaza w macicy potwierdzona 😁
Najważniejsze, że ciąża w macicy.
A to, że o ten miesiąc za wcześnie- jak już po 2 miałaś super wyniki, to bym się nie przejmowała.

Co do Sardynii- ja należę do grupy włoskiej i zdjęcia, które wrzucają z tej wyspy są mega.
Póki co odwiedzimy po raz trzeci Apulię, którą też bardzo polecam🙂.

😢😢😢😢
Póki nie masz wyników badań krwi, nie spisywałabym ciąży na straty.
Sutki też bolą w prawidłowej ciąży.
Oby wszystko było dobrze.

Trzymaj się.

U mnie temperatura nieznacznie w gorę, czy wygląda to na cykl bezowulacyjny? Wg jednego z kalendarza dopiero jutro jest owulacja 🤣😂🤣

Załączniki

• Screenshot_20220907-063206_OvuFriend.jpg
    Screenshot_20220907-063206_OvuFriend.jpg
    224,9 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
hej, ja jutro zatestuje. Dzisiaj taki zakręcony dzien …weszłam do łazienki aby zrobić test, trzy razy wychodziłam po coś tam i finalnie zapomniałam 🙈
W tym cyku na nic nie liczę bo się zle czułam i sexow mniej niż planowałam… jutro ok 27 dc wiec tez więcej testów nie będę marnować niż tylko 1 😁
znowu czekam 😝

reklama
Najważniejsze, że ciąża w macicy.
A to, że o ten miesiąc za wcześnie- jak już po 2 miałaś super wyniki, to bym się nie przejmowała.

Co do Sardynii- ja należę do grupy włoskiej i zdjęcia, które wrzucają z tej wyspy są mega.
Póki co odwiedzimy po raz trzeci Apulię, którą też bardzo polecam🙂.
Ja kocham Italie. Na Sardynii bulam raz i to było najpiękniejsze miejsce w Europie w jakim byłam. W samej Italii na kontynencie kilkanaście razy.
No kooooocham.

Po ostanim przyroście nie liczę na szczepie zakończenie już 😢 boje się tylko cp.

Do góry