reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Hej. Ja dziś idę powtórzyć bete, zeby zobaczyć czy się chciaz zatrzymała i nie rośnie 😢 ale raczej w to wątpię, bo temp mam wysoka. Czuje, ze proga tez mam podwyższonego. 🥴🥴 i siknelam na test… kreska jest ciemniejsza niż w niedziele… tak się boje cp…
Powiem Wam, ze czekanie na krwawienie/poronienie jest miliardy razy gorsze od czekania na owu czy na testowanie 😭😭😭😭

Do tego boli mnie w krzyżu i zaczęły bolec sutki, także czuje, ze to znowu idzie w nie tą stronę co powinno…fucken
😢😢😢😢

reklama
Hej. Ja dziś idę powtórzyć bete, zeby zobaczyć czy się chciaz zatrzymała i nie rośnie 😢 ale raczej w to wątpię, bo temp mam wysoka. Czuje, ze proga tez mam podwyższonego. 🥴🥴 i siknelam na test… kreska jest ciemniejsza niż w niedziele… tak się boje cp…
Powiem Wam, ze czekanie na krwawienie/poronienie jest miliardy razy gorsze od czekania na owu czy na testowanie 😭😭😭😭

Do tego boli mnie w krzyżu i zaczęły bolec sutki, także czuje, ze to znowu idzie w nie tą stronę co powinno…fucken
😢😢😢😢
A jesteś pewna, że to będzie poronienie?

Sardynie polecam MEGA! jest pięknie 🥰

Mieliśmy czekać bo w marcu miałam CP leczone metotreksatem i lekarze zalecają 6 miesięcy przerwy (minimum 3, ja po 2 już miałam super wyniki I czysty obraz usg). Miałam na początku września zrobić badania drożności jajowodów i wznowić starania ale nie zdążyłam bo test wyszedł pozytywny 🙈 ciekawostka-CP miałam w lewym jajowodzie i teraz owu z lewego jajnika, ciaza w macicy potwierdzona 😁
Najważniejsze, że ciąża w macicy.
A to, że o ten miesiąc za wcześnie- jak już po 2 miałaś super wyniki, to bym się nie przejmowała.

Co do Sardynii- ja należę do grupy włoskiej i zdjęcia, które wrzucają z tej wyspy są mega.
Póki co odwiedzimy po raz trzeci Apulię, którą też bardzo polecam🙂.

😢😢😢😢
Póki nie masz wyników badań krwi, nie spisywałabym ciąży na straty.
Sutki też bolą w prawidłowej ciąży.
Oby wszystko było dobrze.

Trzymaj się.

U mnie temperatura nieznacznie w gorę, czy wygląda to na cykl bezowulacyjny? Wg jednego z kalendarza dopiero jutro jest owulacja 🤣😂🤣

Załączniki

• Screenshot_20220907-063206_OvuFriend.jpg
    Screenshot_20220907-063206_OvuFriend.jpg
    224,9 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
hej, ja jutro zatestuje. Dzisiaj taki zakręcony dzien …weszłam do łazienki aby zrobić test, trzy razy wychodziłam po coś tam i finalnie zapomniałam 🙈
W tym cyku na nic nie liczę bo się zle czułam i sexow mniej niż planowałam… jutro ok 27 dc wiec tez więcej testów nie będę marnować niż tylko 1 😁
znowu czekam 😝

reklama
Najważniejsze, że ciąża w macicy.
A to, że o ten miesiąc za wcześnie- jak już po 2 miałaś super wyniki, to bym się nie przejmowała.

Co do Sardynii- ja należę do grupy włoskiej i zdjęcia, które wrzucają z tej wyspy są mega.
Póki co odwiedzimy po raz trzeci Apulię, którą też bardzo polecam🙂.
Ja kocham Italie. Na Sardynii bulam raz i to było najpiękniejsze miejsce w Europie w jakim byłam. W samej Italii na kontynencie kilkanaście razy.
No kooooocham.

Po ostanim przyroście nie liczę na szczepie zakończenie już 😢 boje się tylko cp.

Do góry