królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
13 kresek w goręPrognozy z kalendarzyków to ruletka i statystykaile Ci ta temp podeszła?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
13 kresek w goręPrognozy z kalendarzyków to ruletka i statystykaile Ci ta temp podeszła?
jeszcze nic nie skreślaj, rób bete i dawaj znaćOstani przyrost bety był na pozimie 47,6 %poniżej normy
![]()
Nie napiszę że będzie dobrze , że trzeba czasu bo to zbyt banalnie brzmi . Napiszę że wiem co czujesz i jakie emocje Tobą targają i jak będziesz potrzebowała to zapamiętaj mój nick i napisz do mnie nie przechodzi przez to sama , jest tu wiele dziewczyn które chętnie chociażby przeczytają Twoją wiadomość w której wyrzucisz to wszystko z siebie . Ja do tej pory przeżywam skrajne emocje , nie wiem jak długo będzie trwał ból ale pamiętaj nigdy nie będziesz z tym samaHej dziewczyny. Melduje, ze żyjewychodzę dziś ze szpitala. Czuje się na maksa zle.. gorzej psychicznie niż fizycznie. No nic, dojdę do siebie i wracam do Was. Teraz już tylko in vitro, ale to nadal szansa, wiec nie załamuje rąk. Choć smutno jest
![]()
żal się ile chcesz, wszystkiego wysłuchamyHej dziewczyny. Melduje, ze żyjewychodzę dziś ze szpitala. Czuje się na maksa zle.. gorzej psychicznie niż fizycznie. No nic, dojdę do siebie i wracam do Was. Teraz już tylko in vitro, ale to nadal szansa, wiec nie załamuje rąk. Choć smutno jest
![]()
Dziekuję za odpowiedźu mnie przeciwciała przeciw kardiolipinie i IgG i IgM były w normie 18 dni po jednym poronieniu i prawie 2 miesiące po drugim (biochemy cykl po cyklu, ostatni: 14.07 zaczęło się krwawienie, 1.08 robiłam wyniki), więc jeśli u Ciebie wychodzą takie zależności, to chyba faktycznie coś znaczy… Ale ja kompletnie się na tym nie znam, bo sama dopiero zaczynam. Ale chyba warto to z kimś skonsultować?
Co to znaczy?13 kresek w gorę
ej ja widzęA teraz moje drogie czas na założenie binokli i weryfikacje czy Wy też widzicie ducha cienia( tak wiem test rozwalony bo ja je przyklejam w zeszycie taśma i było krzywo, chciałam poprawić i mi się rozpadł
). Duch wyszedł w ciągu 5 minut od siknięcia
dziś jest 9dpo
Cholera wstałam o 5 siku i zapomniałam o teście@Harinka na Twój test też czekam!![]()