reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Załączniki

• Screenshot_20220907-063335_My Calendar.jpg
    Screenshot_20220907-063335_My Calendar.jpg
    225,3 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Hej dziewczyny. Melduje, ze żyje :) wychodzę dziś ze szpitala. Czuje się na maksa zle.. gorzej psychicznie niż fizycznie. No nic, dojdę do siebie i wracam do Was. Teraz już tylko in vitro, ale to nadal szansa, wiec nie załamuje rąk. Choć smutno jest 😞
Nie napiszę że będzie dobrze , że trzeba czasu bo to zbyt banalnie brzmi . Napiszę że wiem co czujesz i jakie emocje Tobą targają i jak będziesz potrzebowała to zapamiętaj mój nick i napisz do mnie nie przechodzi przez to sama , jest tu wiele dziewczyn które chętnie chociażby przeczytają Twoją wiadomość w której wyrzucisz to wszystko z siebie . Ja do tej pory przeżywam skrajne emocje , nie wiem jak długo będzie trwał ból ale pamiętaj nigdy nie będziesz z tym sama ❤️ odpoczywaj i daj sobie czas na płacz to pomaga . Tulę mocno 🤗

Hej dziewczyny. Melduje, ze żyje :) wychodzę dziś ze szpitala. Czuje się na maksa zle.. gorzej psychicznie niż fizycznie. No nic, dojdę do siebie i wracam do Was. Teraz już tylko in vitro, ale to nadal szansa, wiec nie załamuje rąk. Choć smutno jest 😞
żal się ile chcesz, wszystkiego wysłuchamy 😘 trzymaj się mocno, uściski od grupy bb 💕💕💕

u mnie przeciwciała przeciw kardiolipinie i IgG i IgM były w normie 18 dni po jednym poronieniu i prawie 2 miesiące po drugim (biochemy cykl po cyklu, ostatni: 14.07 zaczęło się krwawienie, 1.08 robiłam wyniki), więc jeśli u Ciebie wychodzą takie zależności, to chyba faktycznie coś znaczy… Ale ja kompletnie się na tym nie znam, bo sama dopiero zaczynam. Ale chyba warto to z kimś skonsultować?
Dziekuję za odpowiedź ;)
Tak, miałam zgłosić wynik ginowi, ale w sumie odpisał mi na razie tylko tyle, że jeżeli dwa wyniki wyszły dodatnie, to wskazuje to na zespół. Czekam jeszcze na jego odpowiedź, może coś więcej mi powie.
Nie wiem tylko gdzie dalej trzeba się z tym zgłosić.. :/

A teraz moje drogie czas na założenie binokli i weryfikacje czy Wy też widzicie ducha cienia 😅🧐 ( tak wiem test rozwalony bo ja je przyklejam w zeszycie taśma i było krzywo, chciałam poprawić i mi się rozpadł 🙊🙈 ). Duch wyszedł w ciągu 5 minut od siknięcia 🤔👀 dziś jest 9dpo

Załączniki

• PXL_20220907_043310299.jpg
    PXL_20220907_043310299.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 140
reklama
Do góry