reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
nie No to ja mam ślimaka przez kilka dni, a nie tylko jeden 😂
Ja mam tak 2-3 dni, ale jeden zazwyczaj jest taki aż bleh :p Opóźnia mi się dostawa testów, więc ten cykl już na czuja dalej i bez większych raczej nadziei.

Ale mam nadzieję, że sypną się Wam te kreski! Bądźcie dobrej myśli, kochajcie się i uczcie razem z resztą :D Serio, codziennie dla mnie jakaś nowość się tu pojawia.

Ja mam tak 2-3 dni, ale jeden zazwyczaj jest taki aż bleh :p Opóźnia mi się dostawa testów, więc ten cykl już na czuja dalej i bez większych raczej nadziei.

Ale mam nadzieję, że sypną się Wam te kreski! Bądźcie dobrej myśli, kochajcie się i uczcie razem z resztą :D Serio, codziennie dla mnie jakaś nowość się tu pojawia.
No ja akurat czekam na koniec tego cyklu i na początku nowego lecę z histeroskopią 💪

No ja akurat czekam na koniec tego cyklu i na początku nowego lecę z histeroskopią 💪
Ja się umówię na drożność jajowodów, bo może tam problem leżeć. Niby na usg mi dwóch lekarzy patrzyło i niczego się nie dopatrzyli, ale oboje zalecali zrobienie tego badania jak się nie uda przez kilka cykli. Teraz jest bodajże czwarty starania bez monitoringu, to chyba dobry moment.

Dziewczyny jak to było u Wss przy biochemie? Kiedy zaczęliście nowy cykl? I kiedy Beta zaczęła spadać ? 🥺
Tak się boje cp
Aaaa i jaki miałyście progesteron ? Ja mam 28,99 przy przyroście bety 46,7% teraz
U mnie nowy cykl był w tym samym cyklu co poroniłam.
Od razu owu w tym terminie co powinan być.
Ale beta i progesteron spadały mi równo, proga w momencie krwawienia miałam już 0,70

reklama
Do góry