reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Dziewczyny wylejcie mi kubeł zimniej wody na głowę, bo zaczynam doszukiwać się różności. Do testowania jeszcze 4 dni a cycuchy wielkie i bolą jak nie wiem co, a do tego popołudniowa kawa mi nie smakowała a była taka jak zawsze. Z każdym kolejnym nieudanym miesiącem jest trudniej nad tym zapanować i przed testowaniem mam takie rozkminy.

Dziewczyny wylejcie mi kubeł zimniej wody na głowę, bo zaczynam doszukiwać się różności. Do testowania jeszcze 4 dni a cycuchy wielkie i bolą jak nie wiem co, a do tego popołudniowa kawa mi nie smakowała a była taka jak zawsze. Z każdym kolejnym nieudanym miesiącem jest trudniej nad tym zapanować i przed testowaniem mam takie rozkminy.
water drinking GIF

Proszę bardzo xD
Nasza głowa wymyśla różne rzeczy podczas Starań. Ja miałam wszystkie objawy ciąży chyba jakie są możliwe, a nie byłam w ciąży nawet przez 2 minuty.
Dodatkowo jakby to, że kawa Ci nie smakuje było objawem ciążowym to już by test pozytywny wyszedł ;)

@pluto_nova mozna mnie wykreślić z testowania w tym mcu 😒 jestem na antybiotyku z zapaleniem zatok, czuje się fatalnie.
Daj sobie szansę.
Ja właśnie w cyklu, gdzie byłam na antybiotyku, zaszłam w ciążę.

Ostre zapalenie krtani i tchawicy mnie nie wykluczyło😅.
I to po 20 miesiącach starań.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry