reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Pracuje w Krakowie, kiedys przyjmował w nowym Targu. Prowadzi mnie teraz Olaf Lindert i w sumie zaraz do niego skonsultować to wszystko co się dziś wydarzyło
Ja miałam w czerwcu biochemiczną ciąże, z bhcg 64 i byłam u dwóch lekarzy i byli zgodni, że to ciąża biochemiczna.
Więc nie wiem skąd ta teoria, że poniżej 100 to nie ciąża 🙄 niby skąd się ta beta wzięła skoro nie z ciąży?

Ja miałam w czerwcu biochemiczną ciąże, z bhcg 64 i byłam u dwóch lekarzy i byli zgodni, że to ciąża biochemiczna.
Więc nie wiem skąd ta teoria, że poniżej 100 to nie ciąża 🙄 niby skąd się ta beta wzięła skoro nie z ciąży?
No też tak trochę mi się to nie spodobało także no..

jak to skąd! To głowa wytwarza jak bardzo chcesz dziecka! 😂🤣😂🤣 Przepraszam, musialam

No ja tak właśnie to wszystko weryfikowałam z monitoringiem, ale ja mam mniej więcej owulacje tak samo co miesiąc 😝 Poza tym w dniach płodnych zmieniam się w ślimaka i mogłabym podzielić się śluzem z potrzebującymi, to łatwo mi oszacować kiedy iść podejrzeć coś na usg i kiedy sikać na testy owu 😝
No to właśnie ja dzisiaj mam tego ślimaka.... czuję mokrości i śluz mam ciągnący, a podbrzusze pobolewalo mnie około 2 godz może 3 , a rękę dalabym sobie uciąć, że juz seksu starczy, bo był u mnie juz ten śluz w okolicy 1.09... powiedziałam mężowi, ze na podstawie wykresu koleżanka z forum stwierdzila, ze tej owu nie bylo jeszcze, to zaprosił mnie do sypialni, zeby nie tracić szansy🤪🤣😂 ja to już odpoczełabym od tego seksu chętnie 🙈🤷‍♀️

Ostatnia edycja:
No to właśnie ja dzisiaj mam tego ślimaka.... czuję mokrości i śluz mam ciągnący, a podbrzusze pobolewalo mnie około 2 godz może 3 m, a rękę dalabym skbie uciąć, że juz seksu starczy, bo był u mnie juz ten śluz w okolicy 1.09... powiedziałam mężowi, ze na podstawie wykresu koleżanka z forum stwierdzila, ze tej owu nie bylo jeszcze, to zaprosił mnie do sypialni, zeby nie tracić szansy🤪🤣😂 ja to już odpoczełabym od tego seksu chętnie 🙈🤷‍♀️
mnie po pierwszej biochemicznej organizm chciał oszukać. Puścił śluz w normalnym terminie, nawet test owulacyjny miałam pozytywny (tylko temperatura nie potwierdziła owulacji),potem śluz zniknął i po kilku dniach podejście nr 2 do owulacji i tym razem się odbyła. Pik miałam 12dc, a owulacja wystąpiła dopiero 20dc 😝 Już nic mnie nie zaskoczy 😂

reklama
Do góry