reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Parę stron wcześniej pisałyście o bezpłatnej diecie pro plodnosciowej po subskrypcji. Gdzie mogę cuś takiego znaleźć?
E
eag
Gość
Pracuje w Krakowie, kiedys przyjmował w nowym Targu. Prowadzi mnie teraz Olaf Lindert i w sumie zaraz do niego skonsultować to wszystko co się dziś wydarzyłoA jak jesteś z tych okolic to byłaś może u doktora Janowca? Ja go znam tylko z IG ale ponoć specjalista od niepłodności
Agnes4312
Moderator
Ja miałam w czerwcu biochemiczną ciąże, z bhcg 64 i byłam u dwóch lekarzy i byli zgodni, że to ciąża biochemiczna.Pracuje w Krakowie, kiedys przyjmował w nowym Targu. Prowadzi mnie teraz Olaf Lindert i w sumie zaraz do niego skonsultować to wszystko co się dziś wydarzyło
Więc nie wiem skąd ta teoria, że poniżej 100 to nie ciąża niby skąd się ta beta wzięła skoro nie z ciąży?
E
eag
Gość
No też tak trochę mi się to nie spodobało także no..Ja miałam w czerwcu biochemiczną ciąże, z bhcg 64 i byłam u dwóch lekarzy i byli zgodni, że to ciąża biochemiczna.
Więc nie wiem skąd ta teoria, że poniżej 100 to nie ciąża niby skąd się ta beta wzięła skoro nie z ciąży?
pluto_nova
Moderator
jak to skąd! To głowa wytwarza jak bardzo chcesz dziecka! Przepraszam, musialamJa miałam w czerwcu biochemiczną ciąże, z bhcg 64 i byłam u dwóch lekarzy i byli zgodni, że to ciąża biochemiczna.
Kejcik
bo widział najpierw pęcherzyk z tą taką wypustką już która się robi tuż przed pęknięciem (zapomniałam jak to się nazywa), tego dnia miałam tez pik na teście owulacyjnym i potem widział pęknięty pęcherzyk, dodatkowo progesteron 7dpo 19,3To skąd pewność, ze owu była?
królowa_kresek😉🙃
No to właśnie ja dzisiaj mam tego ślimaka.... czuję mokrości i śluz mam ciągnący, a podbrzusze pobolewalo mnie około 2 godz może 3 , a rękę dalabym sobie uciąć, że juz seksu starczy, bo był u mnie juz ten śluz w okolicy 1.09... powiedziałam mężowi, ze na podstawie wykresu koleżanka z forum stwierdzila, ze tej owu nie bylo jeszcze, to zaprosił mnie do sypialni, zeby nie tracić szansy ja to już odpoczełabym od tego seksu chętnieNo ja tak właśnie to wszystko weryfikowałam z monitoringiem, ale ja mam mniej więcej owulacje tak samo co miesiąc Poza tym w dniach płodnych zmieniam się w ślimaka i mogłabym podzielić się śluzem z potrzebującymi, to łatwo mi oszacować kiedy iść podejrzeć coś na usg i kiedy sikać na testy owu
Ostatnia edycja:
pluto_nova
Moderator
mnie po pierwszej biochemicznej organizm chciał oszukać. Puścił śluz w normalnym terminie, nawet test owulacyjny miałam pozytywny (tylko temperatura nie potwierdziła owulacji),potem śluz zniknął i po kilku dniach podejście nr 2 do owulacji i tym razem się odbyła. Pik miałam 12dc, a owulacja wystąpiła dopiero 20dc Już nic mnie nie zaskoczyNo to właśnie ja dzisiaj mam tego ślimaka.... czuję mokrości i śluz mam ciągnący, a podbrzusze pobolewalo mnie około 2 godz może 3 m, a rękę dalabym skbie uciąć, że juz seksu starczy, bo był u mnie juz ten śluz w okolicy 1.09... powiedziałam mężowi, ze na podstawie wykresu koleżanka z forum stwierdzila, ze tej owu nie bylo jeszcze, to zaprosił mnie do sypialni, zeby nie tracić szansy ja to już odpoczełabym od tego seksu chętnie
reklama
lady_in_blue
Ponoć nie jest warty ładowania pieniędzy. Chyba że na histero. Ale na całkowite prowadzenie są problemy z umówieniem regularnych wizyt, opóźnienia po kilka godzin.A jak jesteś z tych okolic to byłaś może u doktora Janowca? Ja go znam tylko z IG ale ponoć specjalista od niepłodności