reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
mnie po pierwszej biochemicznej organizm chciał oszukać. Puścił śluz w normalnym terminie, nawet test owulacyjny miałam pozytywny (tylko temperatura nie potwierdziła owulacji),potem śluz zniknął i po kilku dniach podejście nr 2 do owulacji i tym razem się odbyła. Pik miałam 12dc, a owulacja wystąpiła dopiero 20dc 😝 Już nic mnie nie zaskoczy 😂
Może akurat u mnie podobnie mam 18dc, no zobaczymy, szczęście w nieszczęściu , mąż uległ kontuzji nogi i nigdzie nie wyjezdza, mozemy korzystać z bliskosci ile tylko mamy sił i ochoty. Będę prowadzić sumiennie temperaturę i zobaczę jak się układa w tym i kolejnym cyklu.

Dziewczyny jak to było u Wss przy biochemie? Kiedy zaczęliście nowy cykl? I kiedy Beta zaczęła spadać ? 🥺
Tak się boje cp
Aaaa i jaki miałyście progesteron ? Ja mam 28,99 przy przyroście bety 46,7% teraz

No to właśnie ja dzisiaj mam tego ślimaka.... czuję mokrości i śluz mam ciągnący, a podbrzusze pobolewalo mnie około 2 godz może 3 , a rękę dalabym sobie uciąć, że juz seksu starczy, bo był u mnie juz ten śluz w okolicy 1.09... powiedziałam mężowi, ze na podstawie wykresu koleżanka z forum stwierdzila, ze tej owu nie bylo jeszcze, to zaprosił mnie do sypialni, zeby nie tracić szansy🤪🤣😂 ja to już odpoczełabym od tego seksu chętnie 🙈🤷‍♀️
No ja byłam ślimakiem w sobotę, jak miałam najciemniejszą, choć negatywną wciąż kreskę z owulaków :p Szaleństwo normalnie, jak w ogóle ludzie w ciążę zachodzą, jakim cudem nasz gatunek nie wymarł :D

Dziewczyny jak to było u Wss przy biochemie? Kiedy zaczęliście nowy cykl? I kiedy Beta zaczęła spadać ? 🥺
Tak się boje cp
Aaaa i jaki miałyście progesteron ? Ja mam 28,99 przy przyroście bety 46,7% teraz
Naprawdę ryzyko CP masz znikome z takim progesteronem, ale jeśli nie zaczniesz krwawić to np w piątek zbadaj jeszcze betę z progiem. Dla własnego spokoju

reklama
Do góry