To ja mam zasadnicze pytanie odnośnie tego wytwarzania przez głowę:jak to skąd! To głowa wytwarza jak bardzo chcesz dziecka! Przepraszam, musialam
Ja przepraszam, ale gdzie głowa, a gdzie du*a?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja mam zasadnicze pytanie odnośnie tego wytwarzania przez głowę:jak to skąd! To głowa wytwarza jak bardzo chcesz dziecka! Przepraszam, musialam
Może akurat u mnie podobnie mam 18dc, no zobaczymy, szczęście w nieszczęściu , mąż uległ kontuzji nogi i nigdzie nie wyjezdza, mozemy korzystać z bliskosci ile tylko mamy sił i ochoty. Będę prowadzić sumiennie temperaturę i zobaczę jak się układa w tym i kolejnym cyklu.mnie po pierwszej biochemicznej organizm chciał oszukać. Puścił śluz w normalnym terminie, nawet test owulacyjny miałam pozytywny (tylko temperatura nie potwierdziła owulacji),potem śluz zniknął i po kilku dniach podejście nr 2 do owulacji i tym razem się odbyła. Pik miałam 12dc, a owulacja wystąpiła dopiero 20dc Już nic mnie nie zaskoczy
to Ty nie wiesz, że ludzie jak Pinokio? Łączeni na sznurkach?To ja mam zasadnicze pytanie odnośnie tego wytwarzania przez głowę:
Ja przepraszam, ale gdzie głowa, a gdzie du*a?
No i wszystko obnażyłaś!to Ty nie wiesz, że ludzie jak Pinokio? Łączeni na sznurkach?
W zasadzie to mózg jest połączony z jelitami bardzo i współdziała to połączenie w obie strony, wiec poniekąd i z dupa jest ścisle związanyto Ty nie wiesz, że ludzie jak Pinokio? Łączeni na sznurkach?
No ja byłam ślimakiem w sobotę, jak miałam najciemniejszą, choć negatywną wciąż kreskę z owulaków Szaleństwo normalnie, jak w ogóle ludzie w ciążę zachodzą, jakim cudem nasz gatunek nie wymarłNo to właśnie ja dzisiaj mam tego ślimaka.... czuję mokrości i śluz mam ciągnący, a podbrzusze pobolewalo mnie około 2 godz może 3 , a rękę dalabym sobie uciąć, że juz seksu starczy, bo był u mnie juz ten śluz w okolicy 1.09... powiedziałam mężowi, ze na podstawie wykresu koleżanka z forum stwierdzila, ze tej owu nie bylo jeszcze, to zaprosił mnie do sypialni, zeby nie tracić szansy ja to już odpoczełabym od tego seksu chętnie
Naprawdę ryzyko CP masz znikome z takim progesteronem, ale jeśli nie zaczniesz krwawić to np w piątek zbadaj jeszcze betę z progiem. Dla własnego spokojuDziewczyny jak to było u Wss przy biochemie? Kiedy zaczęliście nowy cykl? I kiedy Beta zaczęła spadać ?
Tak się boje cp
Aaaa i jaki miałyście progesteron ? Ja mam 28,99 przy przyroście bety 46,7% teraz
No ja dostałam krwawienia przy wyzerowaniu bety. Progesteron spadał z betąDziewczyny jak to było u Wss przy biochemie? Kiedy zaczęliście nowy cykl? I kiedy Beta zaczęła spadać ?
Tak się boje cp
Aaaa i jaki miałyście progesteron ? Ja mam 28,99 przy przyroście bety 46,7% teraz