Doktur_M
Moderator
Jak to jest możliwe w ogóle?!No tak ja wtedy w tym cyklu miałam
1. Okres
2. Ciąże
3. Poronienie
4. Owulacje
5. Okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak to jest możliwe w ogóle?!No tak ja wtedy w tym cyklu miałam
1. Okres
2. Ciąże
3. Poronienie
4. Owulacje
5. Okres
Najpierw dostałam okres, normalny, bolący, intensywny. W 8 dc znowu plamienia to zrobiłam sobie test. Był pozytywny. Beta w tym Dniu 64, za 2 dni 17.Jak to jest możliwe w ogóle?!
Ostatnio tez się tak nad tym głowieNo ja byłam ślimakiem w sobotę, jak miałam najciemniejszą, choć negatywną wciąż kreskę z owulaków Szaleństwo normalnie, jak w ogóle ludzie w ciążę zachodzą, jakim cudem nasz gatunek nie wymarł
mój stary tak na mnie mówi w dniach płodnych Nie dość, że śluz płodny to jeszcze z gęby mi się ślina na niego wylewaOstatnio tez się tak nad tym głowie
No coś w tym jest ja od 2 dni mam ślinotok obrzydliwe trochę ale budzę się a obok ust plama od śliny fujjjjmój stary tak na mnie mówi w dniach płodnych Nie dość, że śluz płodny to jeszcze z gęby mi się ślina na niego wylewa
mi bardziej chodzi o to, że się do starego ślinię Taka chcica dopadaNo coś w tym jest ja od 2 dni mam ślinotok obrzydliwe trochę ale budzę się a obok ust plama od śliny fujjjj
A to widzisz są różne wymiary ślinotokumi bardziej chodzi o to, że się do starego ślinię Taka chcica dopada