reklama
Mrufka@@1
Fanka BB :)
Rób nikt Ci nie zabroni a może już coś wyjdzielaskiii, mam nadzieje,ze mni nie zjecie za to głupie pytanie nie ma sensu robic juz testu 8 dpo prawda ? ale juz tak mnie korci
ForgetMeeNot
Bedę. Mam nadzieję, że zacznie spadać. Nie wiem tylko czemy ten progesteron taki wysoki, skoro beta taka marnaBędziesz jeszcze badać betę ? Ten próg jest dość wysoki
Mrufka@@1
Nie wiem co doradzić czytałam tu na forum przypadki że beta słabo przystała a potem wystrzeliła , podobno dlatego że były dwa zarodki i jeden się nie utrzymał . Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Może jeszcze będzie dobrze?
Bedę. Mam nadzieję, że zacznie spadać. Nie wiem tylko czemy ten progesteron taki wysoki, skoro beta taka marna
ForgetMeeNot
Nie liczę już na cud. Boję się tylko cpNie wiem co doradzić czytałam tu na forum przypadki że beta słabo przystała a potem wystrzeliła , podobno dlatego że były dwa zarodki i jeden się nie utrzymał . Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Może jeszcze będzie dobrze?
Czuję się strasznie
coca
No możliwe. Owu mogła być wcześniej te pare dniHejka, dziewczyny to możliwe żeby by się okres rozkręcał? Dostałam plamienia.. dziś 26dc
A cykle 29dniowe
Ale w czwartek czyli tydzień od owu progesteron 21...
Agnes4312
Moderator
Przy cp najczęściej progesteron jest niższy, a beta rośnie nawet w normie.Nie liczę już na cud. Boję się tylko cp
Czuję się strasznie
Mikimka
spadek temp miałam 14dc A później już wysokieNo możliwe. Owu mogła być wcześniej te pare dni
Mrufka@@1
Ja przy cp miałam poniżej 1 proga a beta już była ponad tysiąc.Nie liczę już na cud. Boję się tylko cp
Czuję się strasznie
Tulę Cię mocno
reklama
coca
Nie widziałam wykresu ale czasem dziewczyny plamią przed miesiączkąspadek temp miałam 14dc A później już wysokie