reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Hejka, dziewczyny to możliwe żeby by się okres rozkręcał? Dostałam plamienia.. dziś 26dc
A cykle 29dniowe
Ale w czwartek czyli tydzień od owu progesteron 21...🥴🥴🥴🥴🥴🥴

reklama
Nie wiem co doradzić :( czytałam tu na forum przypadki że beta słabo przystała a potem wystrzeliła , podobno dlatego że były dwa zarodki i jeden się nie utrzymał . Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Może jeszcze będzie dobrze?
Bedę. Mam nadzieję, że zacznie spadać. Nie wiem tylko czemy ten progesteron taki wysoki, skoro beta taka marna

Nie wiem co doradzić :( czytałam tu na forum przypadki że beta słabo przystała a potem wystrzeliła , podobno dlatego że były dwa zarodki i jeden się nie utrzymał . Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Może jeszcze będzie dobrze?
Nie liczę już na cud. Boję się tylko cp :( :(
Czuję się strasznie

reklama
Do góry