reklama
Owulacja
Fanka BB :)
Jest tu na forum ktoś kto w 8 dpo miał cień i jest w ciążylaskiii, mam nadzieje,ze mni nie zjecie za to głupie pytanie nie ma sensu robic juz testu 8 dpo prawda ? ale juz tak mnie korci
Nel331
Jeśli faktucznie jesteś 8dpo to dlaczego ma nie być sensu ? O ile wiesz, ze negatywny nie musi oznaczać, ze się już na 100% nie udałolaskiii, mam nadzieje,ze mni nie zjecie za to głupie pytanie nie ma sensu robic juz testu 8 dpo prawda ? ale juz tak mnie korci
LadyCaro
Czy Ci zabronimy? Nie. Czy to ma sens? Nie wiem, ale sie domyslamlaskiii, mam nadzieje,ze mni nie zjecie za to głupie pytanie nie ma sensu robic juz testu 8 dpo prawda ? ale juz tak mnie korci
A tak serio jak Cie korci to zrób ale pamietaj, ze moze wyjsc, moze nie wyjsc
asiasiasia
28-30 dnia jakiej długości masz cykle?
aaaaaa dobra szkoda nerwow i nakrecania sie ... tym bardziej,ze moj umysl,zawsze widzi cienieCzy Ci zabronimy? Nie. Czy to ma sens? Nie wiem, ale sie domyslam
A tak serio jak Cie korci to zrób ale pamietaj, ze moze wyjsc, moze nie wyjsc
królowa_kresek😉🙃
Sikaj...laskiii, mam nadzieje,ze mni nie zjecie za to głupie pytanie nie ma sensu robic juz testu 8 dpo prawda ? ale juz tak mnie korci
MyszkaMiki30
czyli owulację masz około 14 dc (zależy ile trwa twoja faza lutealna), więc 21 dc lekarz mógł nie widzieć czy była owu28-30 dni
asiasiasia
zazwyczaj mam cykle 30 dniowe w tym miesiacu orientacyjnie kaledarzyk pokazal mi ze owulacja 18 dc.czyli owulację masz około 14 dc (zależy ile trwa twoja faza lutealna), więc 21 dc lekarz mógł nie widzieć czy była owu
reklama
asiasiasia
Ale ja go nawet nie zapytalam o to czy była. Powiedział do mnie ze ciazy nie widzi. I owulacji tez nie bylo. A poszlam tylko dlatego ze mialam plamienia miedzy miesiaczkowe w sumie tez tylko w lipcu.czyli owulację masz około 14 dc (zależy ile trwa twoja faza lutealna), więc 21 dc lekarz mógł nie widzieć czy była owu