ToTaRuda
Zaangażowana w BB
W jakim czasie po owulacji ciałko żółte się uwidacznia? I kiedy zaczyna zanikać?Si, widać ciałko żółte ;-). 7dpo z całą pewnością powinno być widoczne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W jakim czasie po owulacji ciałko żółte się uwidacznia? I kiedy zaczyna zanikać?Si, widać ciałko żółte ;-). 7dpo z całą pewnością powinno być widoczne.
Może trochę niedokładny wykres, ale mniej więcej fajnie pokazujeW jakim czasie po owulacji ciałko żółte się uwidacznia? I kiedy zaczyna zanikać?
O to, to. Rozjaśniałaś meandry mojej niewiedzyMoże trochę niedokładny wykres, ale mniej więcej fajnie pokazuje
Myśle ze owu była 11dc patrząc po temp.Hejka. Nie udzielam się tym razem na wrzesniowkach, bo ten cykl teraz bardziej do sprawdzania siebie, co i jak. Jak myślicie, kiedy była u mnie owu? Aplikacja zaznaczyla owu, bo wpisałam pik z testow, bo wydaje mi się, że 11dc to był pik, bo 12dc już słabsza kreska?
a nie mierzyłaś temperatury wcześniej? Ciężko wywnioskować z tego wykresu jaką masz mniej więcej temperaturę w pierwszej fazie cyklu… Niby wygląda jakby owu była 10-11dc, a co do testów to się nie wypowiem, bo tych nie używałam i nie wiem jak się wybarwiająHejka. Nie udzielam się tym razem na wrzesniowkach, bo ten cykl teraz bardziej do sprawdzania siebie, co i jak. Jak myślicie, kiedy była u mnie owu? Aplikacja zaznaczyla owu, bo wpisałam pik z testow, bo wydaje mi się, że 11dc to był pik, bo 12dc już słabsza kreska?
dobrze robisz Ja jednak wolę owulaki z Domowego Laboratorium Mierz dalej, obserwuj i co jakiś czas wrzucaj wykres -będziemy się nad nim zastanawiaćMierzę pierwszy raz, a dopiero od 9dc, bo 8dc dopiero kurier przyjechał z termometrem
Testy, to są Testeo, o te dokładnie https://shopee.pl/Test-owulacyjny-strumieniowy-LH-TESTEO-7-szt-w-pudełku-i.551849057.16405410081
Chciałam tak bez swojej obserwacji, a tak z testami i temp. sprawdzić, jak to u mnie jest...
W grudniu w cyklu, w którym zaszłam ginekolog powiedział mi, że miałam owulację 1-2 dni temu. Widział już ciałko żółte.W jakim czasie po owulacji ciałko żółte się uwidacznia? I kiedy zaczyna zanikać?
Ok, to będę informować To w następnym cyklu zakupie te testy, o któych piszeszdobrze robisz Ja jednak wolę owulaki z Domowego Laboratorium Mierz dalej, obserwuj i co jakiś czas wrzucaj wykres -będziemy się nad nim zastanawiać