reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
czyli owulację masz około 14 dc (zależy ile trwa twoja faza lutealna), więc 21 dc lekarz mógł nie widzieć czy była owu
Ale jeśli owulka by była w 14dc to wydaje mi się, ze w 21 byłoby widać ciałko żółte, które swiadczy o owulacji. HJa napewno byłam po owulce kilka razy i było widać. Ale fakt, nie wiem ile po niej byłam. Mogę gadać głupoty
Si, widać ciałko żółte ;-). 7dpo z całą pewnością powinno być widoczne.

Dobra dziewczyny, nadrobiłam Was po wyjazdowym weekendzie i dzisiejszym zawalonym robotą dniem.
@Tymczasowa28 jak to się stało, że nikt tej cp nie zauważył wcześniej? Bardzo Ci współczuję, oby wszystko zakoczyło się szybko i dobrze. Trzymaj się kochana!
@black_angel widziałam Twój wykres i szczerze powiedziawszy nie mówi nic… Jak dla mnie owulacji nie było 🤔
@Agnes4312 piękna beta! 😍 Progesteron do obserwacji 😉
@ForgetMeeNot kurcze faktycznie ta beta ma słaby przyrost, ale nie spada. Progesteron wyśmienity, więc cp wyklucza. No nic… Trzeba czekać na rozwój wydarzeń…
Co do ostrej dyskusji, która miała tu miejsce… Bardzo przykro mi się to czytało… Żadna strona nie ma gorzej, ani lepiej - nie można tego porównywać! To tak jakby porównywać osobę niepełnosprawną ruchowo z tą niepełnosprawną umysłowo (wybaczcie mocny przykład)… Swoje kreski zobaczyłam po 6 miesiącach starań - biochem, drugie po kolejnych 6-ciu i biochem, trzecie w kolejnym cyklu po drugim biochemie i roniłam na wakacjach za granicą, zaraz rozpoczynam 16 cykl starań i szukam przyczyny dlaczego tak się dzieje, bo jak dotąd wszystkie badania wychodzą ok. W życiu nie licytowałbym się, czy to ja mam gorzej, czy np. @LadyCaro, która nawet w tej ciąży nie była ani jednego dnia, a może dziewczyny z cp? To jest chore! Każda z Was jest tak samo ważna! ♥️

reklama
Do góry