LadyCaro
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro. Trzymam kciuki, żeby to nie była ta cp.Nie liczę już na cud. Boję się tylko cp
Czuję się strasznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykro. Trzymam kciuki, żeby to nie była ta cp.Nie liczę już na cud. Boję się tylko cp
Czuję się strasznie
czyli owulację masz około 14 dc (zależy ile trwa twoja faza lutealna), więc 21 dc lekarz mógł nie widzieć czy była owu
Si, widać ciałko żółte ;-). 7dpo z całą pewnością powinno być widoczne.Ale jeśli owulka by była w 14dc to wydaje mi się, ze w 21 byłoby widać ciałko żółte, które swiadczy o owulacji. HJa napewno byłam po owulce kilka razy i było widać. Ale fakt, nie wiem ile po niej byłam. Mogę gadać głupoty
dziękuję za odpowiedźNie widziałam wykresu ale czasem dziewczyny plamią przed miesiączką
jakby plamienie się utrzymywało to mam liczyc od dziś 1dc?Nie widziałam wykresu ale czasem dziewczyny plamią przed miesiączką
1dc to dzień w którym jest żywa krew, nie plamieniejakby plamienie się utrzymywało to mam liczyc od dziś 1dc?
Nie. 1dc liczysz od pojawienia się krwi ja tak plamilam latamijakby plamienie się utrzymywało to mam liczyc od dziś 1dc?
okiNie. 1dc liczysz od pojawienia się krwi ja tak plamilam latami
a gorzej jak nic nie wyjdzie i zazne sie zlocic na siebie hhahaRób nikt Ci nie zabroni a może już coś wyjdzie