reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dziewczyny, ja tak z innej beczki- czy jak mam regularne jak w zegarku cykle i zacznę przyjmować inozytol to mogę coś zepsuć? Czy on nie wpływa jakoś hardcorowo na te cykle i nie ma takiego ryzyka? Teraz brałam FertilWoman plus ale te 4 wielkie tabsy to niekoniecznie spełnienie moich marzeń i zaczęłam się rozglądać za czymś innym ale nie chciałabym sobie zrobić kuku :/
Biorę, nic mi się nie rozregulowało :-)

reklama
No skoro stwierdzil ze niby nie bylo owulacji. To chociaz podstawowe badania.

Ale 1-2 cykle bezowulacyjne w roku są w 100% normalne, a zdrowa para ma 12 miesięcy na zajście w ciąże - dopiero po takim czasie większość lekarzy zaczyna cokolwiek badać. I tak fajnie, że powiedział, że już po 3 miesiącach zaczniecie monitoring.

Ja mam cykle 180 dni czasem i i tak wielu lekarzy mi kazało czekać rok

Ale 1-2 cykle bezowulacyjne w roku są w 100% normalne, a zdrowa para ma 12 miesięcy na zajście w ciąże - dopiero po takim czasie większość lekarzy zaczyna cokolwiek badać. I tak fajnie, że powiedział, że już po 3 miesiącach zaczniecie monitoring.

Ja mam cykle 180 dni czasem i i tak wielu lekarzy mi kazało czekać rok
Też miewałam takie cykle 🙄 najgorzej od lekarza wtedy usłyszeć : taka pani natura ... Szybko poszłam do innego :)

Dziewczyny, ja tak z innej beczki- czy jak mam regularne jak w zegarku cykle i zacznę przyjmować inozytol to mogę coś zepsuć? Czy on nie wpływa jakoś hardcorowo na te cykle i nie ma takiego ryzyka? Teraz brałam FertilWoman plus ale te 4 wielkie tabsy to niekoniecznie spełnienie moich marzeń i zaczęłam się rozglądać za czymś innym ale nie chciałabym sobie zrobić kuku :/
ja brałam w zeszłym miesiącu i okres przyszedł 2 dni wcześniej

reklama
Do góry