reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Moze ci sie przesunie, bo u mnie sluz już byl, plodne niby też, a dzisiaj ponownie mam nagle sluz białko ciągnący się i juz nie ogarniam, @ ponoć 19.09.... wiec moze dopiero dzis owu - zglupiec mozna.
Śluz mam właśnie taki nijaki, ani wybitnie płodny, ale też nie "standardowy". Chyba czas się zdyscyplinować i od kolejnego cyklu dołożyć temperaturę. Dziwny jest ten wrzesień :D

reklama
Dziewczyny, ja tak z innej beczki- czy jak mam regularne jak w zegarku cykle i zacznę przyjmować inozytol to mogę coś zepsuć? Czy on nie wpływa jakoś hardcorowo na te cykle i nie ma takiego ryzyka? Teraz brałam FertilWoman plus ale te 4 wielkie tabsy to niekoniecznie spełnienie moich marzeń i zaczęłam się rozglądać za czymś innym ale nie chciałabym sobie zrobić kuku :/

Dziewczyny, ja tak z innej beczki- czy jak mam regularne jak w zegarku cykle i zacznę przyjmować inozytol to mogę coś zepsuć? Czy on nie wpływa jakoś hardcorowo na te cykle i nie ma takiego ryzyka? Teraz brałam FertilWoman plus ale te 4 wielkie tabsy to niekoniecznie spełnienie moich marzeń i zaczęłam się rozglądać za czymś innym ale nie chciałabym sobie zrobić kuku :/
Mi nic nie rozregulowało wszystko było nadal jak w zegarku

Ja biorę ten z aliness, mam PCOS to biorę 6 kapsułek dziennie, po 3 na raz. I mi ta zmiana rozjechała cykle. Po połogu przez kilka miesięcy miałam regularne co 30-33 dni a jak zaczęłam to brać to nie miałam okresu przez ponad 40 dni, na co ginekolog kazał mi go wywoływać progesteronem bo w USG też się nie zanosiło na to, żeby sam przyszedł.

reklama
Do góry