reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Też mi się tak wydaje. Nigdy wcześniej nie było 1-2 tyg przerwy miedzy stosunkami a ostatnio do tego doszło że jakoś nie mam ochoty. Wcześniej tylko pomyślałam o seksie i od razu mokro było na dole ... Teraz ... Susza ... Na pewno to przez to że staramy się o dziecko. Zawsze po płodnych dniach mówię sobie że to ostatni cykl tak na " przymus" inne będą tylko dla przyjemności ale jakoś nie wychodzi. W tym mam nadzieję że się uda tak dla przyjemności ale co wyjdzie to nie wiem... Bo tak to nigdy nie dochodzę, czekam aż mąż skończy i idę spać ..
U nas moze tak ze 2 razy się zdarzyło, że swoj orgazm odpusciłam, ale przeważnie zawsze mam. Szkoda takiej sytuacji zeby nie mieć 😂🥰

Hej. Wiecie co glupio mi za wczoraj Przepraszam Was wszystkie. Strasznie dziwnie podeszlam do tematu. Z natury jestem bardzo emocjonalna osoba. A w tamtym miesiacu uslyszlam od jednego z ginekologow w 21 dc ze nie mam owulacji i tak naprawde mam 3 miesiace zeby zajsc w ciaze bez wspomagania itp. to rozwaliło mi głowę. Dzis zrobilam test rano ale czulosci 25. Niestety negatywny widac tylko kreske testowa białą a nadal nie mam @. Chcialabym juz go dostać bo ciagnie mnie jajnik z prawej strony mam duzo przeźroczystego sluzu a @ dalej nie widać. Ginekolog dopiero w środę. Poprostu jestem wystraszona tym wszystkim. Mimo ze to pierwszy cykl starań. Jeszcze raz Was bardzo przepraszam. Czy mogę z wami zostać ? I poczekać do tej @.

reklama
Do góry