E
eag
Gość
Edit.. nie wiem czy w ogóle jest sens jechać na te badania skoro idzie okresRóżowa plamka na wkładce no nic, kończę robotę i jadę na te badania mimo wszystko i papier też różowy.. wrrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Edit.. nie wiem czy w ogóle jest sens jechać na te badania skoro idzie okresRóżowa plamka na wkładce no nic, kończę robotę i jadę na te badania mimo wszystko i papier też różowy.. wrrr
Zrobilabym zamiast się domyslać, skąd kreski wyszły.Edit.. nie wiem czy w ogóle jest sens jechać na te badania skoro idzie okres
Jadę jadę na te badania.. Ale jestem zła!Zrobilabym zamiast się domyslać, skąd kreski wyszły.
Zrob sobie przy okazji progesteron bedziesz widziala na czym stoiszJadę jadę na te badania.. Ale jestem zła!
Dziś jest moje 7dpo więc nie uda mi się bo właśnie jadę do pracy ... Nie byłam w niej od październikaMożesz zbadać proga za tydzień
O nieCoraz mocniej zaczynam plamić
to powodzonka!Dziś jest moje 7dpo więc nie uda mi się bo właśnie jadę do pracy ... Nie byłam w niej od października