reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Dziewczyny nie ma co się przegadywać. Jest to przykre, że kobieta musi się zmierzać z poronieniem, brakiem ciąży, każdej z nas jest trudno, a emocje są i będą bo chodzi o coś mega ważnego. Ja sobie nie wyobrażam poronić, ale też wiadomo przykre jak ktoś od tak zachodzi, a ja nie. Czasami czuje się gorzej, czasami lepiej. Czasami widzę, że inni mają się lepiej, ale też gorzej i próbuje zachować stabilność. Dlatego uważam, że każda ma swoją historię i swoje spojrzenie i każda jest ważna. Dzielmy się pomysłami żeby pojawiło się więcej ⏸️, złe emocje nikomu nie pomogą. Polecam znaleźć sposób na spalanie takich emocji, u mnie treningi w tym pomagają, albo spacer 😊. Miłego wieczoru!

reklama
Ja pieprze.. po co ja w ogóle pisałam ten pierwszy post.. przecież nawet się nie staram we wrześniu 🤦‍♀️ Sorki dziewczyny, za otrzepanie butów w Waszym wątku. Nie chciałam źle 🤷‍♀️ . Dzięki za słowa wsparcia i otuchy. Nieustannie mam nadzieje, ze dostaniecie to, na co zasługujecie! :)
Właśnie dlatego odpalił mi się nerw, bo nie mogę znieść tego, że przyszłaś tu napisać o wsparcie a ktoś ci napisał, że ma gorzej🤦‍♀️🤦‍♀️
Serio, przepraszam cie, za zachowanie tej dziewczyny.
Trzymam kciuki, żeby to nie był zaśniad i żebyś szybko mogła powrócić do starań ❤️

Właśnie dlatego odpalił mi się nerw, bo nie mogę znieść tego, że przyszłaś tu napisać o wsparcie a ktoś ci napisał, że ma gorzej🤦‍♀️🤦‍♀️
Trzymam kciuki, żeby to nie był zaśniad i żebyś szybko mogła powrócić do starań ❤️
Ja też trzymam kciuki żebyś szybko wróciła do starań✊✊

Ja pieprze.. po co ja w ogóle pisałam ten pierwszy post.. przecież nawet się nie staram we wrześniu 🤦‍♀️ Sorki dziewczyny, za otrzepanie butów w Waszym wątku. Nie chciałam źle 🤷‍♀️ . Dzięki za słowa wsparcia i otuchy. Nieustannie mam nadzieje, ze dostaniecie to, na co zasługujecie! :)
Daj spokój, żadnego przepraszania. Przeżyłaś tragedię, mam nadzieję że w tej sytuacji to chociaż nie będzie zaśniad i będziesz mogła wrócić do starań jak będziesz na to gotowa a nie jak onkolog pozwoli w przyszłości.

Mam nadzieję, że w przyszłości życie się do Ciebie w tym temacie jednak uśmiechnie! 🤞♥️

nigdy nie przepraszaj za kogoś innego. Dzięki za wsparcie ❤️🥺

Nie przepraszaj!
Trzymam za Ciebie kciuki.
Najpierw o to, żebyś przepracowała stratę, a później poszła dalej.

Ja z kolei nie chciałam wywołać u Ciebie kolejnych łez, ale normalnie nóż mi się w kieszeni otworzył, gdy przeczytałam słowa, że przynajmniej wiesz, że w ciążę zajść potrafisz.
Musiałam dosłownie i dobitnie pokazać, jak to jest poronić.

Ach, znam ten ból i wiem przez co przechodzisz.

Trzymaj się💪🏻! Wysyłam dobre myśli 🍀.

A macie na uspokojenie emocji post, który mnie ostatnio poruszył:

reklama
Nie przepraszaj!
Trzymam za Ciebie kciuki.
Najpierw o to, żebyś przepracowała stratę, a później poszła dalej.

Ja z kolei nie chciałam wywołać u Ciebie kolejnych łez, ale normalnie nóż mi się w kieszeni otworzył, gdy przeczytałam słowa, że przynajmniej wiesz, że w ciążę zajść potrafisz.
Musiałam dosłownie i dobitnie pokazać, jak to jest poronić.

Ach, znam ten ból i wiem przez co przechodzisz.

Trzymaj się💪🏻! Wysyłam dobre myśli 🍀.
dziękuje Ci! ❤️

Do góry