reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ja akurat pisałam, o Twoim przeżywaniu, i juź większość osób zapewne twoje dalsze posty zeczely wkurzać, tylko Ci napisalam.ja , bo ileż można na prawde troche empatii ....bo nie takie każda z nas ma historie.... a ty myślisz nie wiem co...
no moze dzis troche przegielam wiem. Trudno bije sie w pierś. Ale nie poczulam sie fajnie jak dostalam odpowiedz na moje spostrzeżenie co do drugiej kreski na tescie.

reklama
@Kylyyy1408 szanuję i poprieram podejście, nie ma co się dawać zwariować.
Jeśli chodzi o dietę to generalnie dieta propłodnościowa ma takie sam zasady jak zdrowa dieta :D
Czyli dużo warzyw, strączki, pełnoziarniste produkty, dużo ryb. Mój mąż ije codziennie szklankę soku pomidorowego z łyżką oleju lnianego i oleju z czarnuszki. Do tego je orzechy brazylisjkie, migdały, dynie, słonecznik.
Kurde, aż się głupio czuję dając takie rady, bo niby wszystko wiem, a u nas jak nie było ciąży, tak nie ma...
Wierze, ze w końcu się uda ❤️ A Twoje rady na pewno pomogły już niejednym staraczkom 😘

I co mi to da ? Moze lepiej zebym zrezygnowala. Kiedys sie odwaze to napisze jak juz bede pewna ze zaszlam w ciaze napisze do was wynik bety pokaze test i usg. I moze wtedy nikt nie napisze ze czyjes jest bardziej pozytywne niz moje
I właśnie w tym poście widać kim jesteś... przyszłaś siė ewentualnie pochwaliç ciążą...nle wstrętne to...

no moze dzis troche przegielam wiem. Trudno bije sie w pierś. Ale nie poczulam sie fajnie jak dostalam odpowiedz na moje spostrzeżenie co do drugiej kreski na tescie.
to nie znaczy, że musisz strzelać focha...
Niejedna z nas tu dostała jakiś opiernicz, jak robiła lub gadała głupoty. I żadna się nie obraziła.
Jest tu masa wsparcia, wspaniałych rad i wspólnego przeżywania. A Ty się obrażasz i idziesz bo coś CI się nie spodobało. Rób jak chcesz, ale fajnie by było docenić czas i uwagę, którą wszystkie Ci poświęciłyśmy, a nie robić z nas złe...

no ale ja nie rozumiem tego. Napisałam normalnie, że u @acetylocholina widać bardziej kreskę niz u Ciebie normalnie, A Ty się wkurzyłas. Wygląda to tak, jakbyś nikomu nie życzyła ciąży tylko sobie

reklama
Do góry