reklama
D
Deleted member 158337
Gość
Linka jaki masz termomentr? :-)
A co do zakupow to rewelacja
Pytalas o to okrycie do fotelika ja dostałam coś takiego ale nóżki są razem :-) I M otworek na ten pas miedź nóżkami :-) wydaje mi się super rozwiązaniem na wyjścia szybkie
Co do kombinezonu jeden cieńszy mam 62, a drugi grubszy 62-68. Oba kupowane w lumpie więc nie wybrzydzam
W razie co mam jeszcze dwa śpiworki
A co do zakupow to rewelacja
Pytalas o to okrycie do fotelika ja dostałam coś takiego ale nóżki są razem :-) I M otworek na ten pas miedź nóżkami :-) wydaje mi się super rozwiązaniem na wyjścia szybkie
Co do kombinezonu jeden cieńszy mam 62, a drugi grubszy 62-68. Oba kupowane w lumpie więc nie wybrzydzam
W razie co mam jeszcze dwa śpiworki
linka1985
Fanka BB :)
Miła gros mikrolife mam taki do czoła przykładany na 3 sekundy i do ucha wkładka w jednym , fajny jest mały i ostatnio jak moi mieli graczkę wytestowany dobrze mierzy
D
Deleted member 158337
Gość
Dziękuję ślicznie :-) widziałam że masz masz maltan na brodawki, dostałam od Ciotki bardzo ja chwalila A jakie jest Twoje wrażenie ? :-)Miła gros mikrolife mam taki do czoła przykładany na 3 sekundy i do ucha wkładka w jednym , fajny jest mały i ostatnio jak moi mieli graczkę wytestowany dobrze mierzy
Joasia_1986
Milagros ja używałam Maltan i takie o. Jak miałam popękane sutki w pierwszych dniach to pomogło dopiero karmienie w osłonkach i smarowanie swoim mlekiem, bo inaczej krew lała sie jednocześnie z mlekiem, a dziecko krwi nie trawi i wymiotuje i trzeba bardzo uważać na to.
Ale teraz już jest jakaś nowa maść Madeli - ponoć super . Wtedy jeszcze jej nie było.
Linka fajne to to ze smyka.
Ja w foteliku w samochodzie miałam śpiworek z otworami na pasy. Kupiłam za 50zl na allegro. Pozyczylam koleżance. Musze jej się przypomnieć.
Na wyjście ze szpitala tez mam polarkowy pajac 62 po Zu oczywiście i jak będzie bardzo zimno to ten śpiworek.
Jestem w 27 tygodniu ciąży
Ale teraz już jest jakaś nowa maść Madeli - ponoć super . Wtedy jeszcze jej nie było.
Linka fajne to to ze smyka.
Ja w foteliku w samochodzie miałam śpiworek z otworami na pasy. Kupiłam za 50zl na allegro. Pozyczylam koleżance. Musze jej się przypomnieć.
Na wyjście ze szpitala tez mam polarkowy pajac 62 po Zu oczywiście i jak będzie bardzo zimno to ten śpiworek.
D
Deleted member 158337
Gość
Joasia A jakie kapturki polecasz do karmienia? Patrzyłam ostatnio w sklepie ale nie wiedziałam na co zwrócić uwagę.
nika2000
Miałam tą maść z medeli purelan i bylam bardzo zadowolona, ma taką gęsta i tłustą konsystencję.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Joasia_1986
Milagros najlepiej na rozmiar. Ja mialam gratis z laktatorem z aventu uniwersalne, ale są za duże w stosunku do sutków. Mąż poleciał mi kupić jak już potrzebowałam rozmiar s. I teraz też zamówilam juz avent rozmiar s.
reklama
EM Ka
Dziewczyny osłonki to masakra na sutki - dziecko potem piersi nie nauczy sie dobrze łapać - co do piersi to najlepsza lanolina z medeli była jakas maść dosc droga ale ratowała sutki znajdę nazwę to podam. Purelan 100 medeli
Mnie położne próbowały wmówić w szpitalu ze mam za małe sutki do karmienia bo jednej piersi nie chciał brać i owszem próbowałam mu dawać przez kaputerk ale nie zasypał sie za dobrze , a jak przy piersi to nauczył
Sie w końcu i nie mieliśmy problemu z kp...
Link śpiworek śliczny ale tez myśle ze bardziej praktyczny ten co nóżki ma razem tzn tak mi sie wydaje mieliśmy taki co prawda ale nie używaliśmy
Maz przywiózł wczoraj od znajomych 2 kartony ciuchów naszych i ich jeszcze musze to przeprać ale myśle
Ze jak cos bede kupować to raczej dla przyjemności niz z potrzeby bo jest tego od groma na rozmiary od 56 do 74...
Mnie położne próbowały wmówić w szpitalu ze mam za małe sutki do karmienia bo jednej piersi nie chciał brać i owszem próbowałam mu dawać przez kaputerk ale nie zasypał sie za dobrze , a jak przy piersi to nauczył
Sie w końcu i nie mieliśmy problemu z kp...
Link śpiworek śliczny ale tez myśle ze bardziej praktyczny ten co nóżki ma razem tzn tak mi sie wydaje mieliśmy taki co prawda ale nie używaliśmy
Maz przywiózł wczoraj od znajomych 2 kartony ciuchów naszych i ich jeszcze musze to przeprać ale myśle
Ze jak cos bede kupować to raczej dla przyjemności niz z potrzeby bo jest tego od groma na rozmiary od 56 do 74...