reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy - wyprawka dla maluszków!

Emka nic dziś nie czytałam jeszcze ale powiem Ci że z tą śmiercią lozeczkowa miałam film z początku... dobrze że nie widziałam wtedy o tym leżeniu na boku...

reklama
Milagros ta oddychająca poduszka to Babymatex 3d Aero i ochraniacz tez sie tak nazywa chyba. Widziałam go nawet na promocji na smyk.com

Jestem w 27 tygodniu ciąży

Dziewczyny zastanawiam się nad zakupem takiego okrycia do fotelika zamiast zwykłego kombinezonu na zimę ... chodzi o odprowadzanie dzieci do przedszkola ze nie będę musiała się męczyć z rozpinaniem dzidziusia i ubieraniem przed wyjściem tylko odpinana się rzepy i dzidzia całą rozpieta , myślicie że zda to egzamin i dzidziusiowi będzie w tym miło i cieplutko

Załączniki

• 179767_1.jpg
    179767_1.jpg
    64,8 KB · Wyświetleń: 79
Linka super to jest myślę że zda egzamin i tak jak coś to przykryjesz jeszcze, z jakiej to strony?

A właśnie odnośnie kombinezonow na wyjście ze szpitala i ma początek taki misiowy z ociepleniem 62 a na zimę gruby na 68? Dobrze kombinuje czy inaczej robicie?

Keejti w smyk jest właśnie w promocji trochę kosztuje bo 160 zł ale kombinezony ciepłe tez nie są tańsze ;)

Ja kupiłam kombinezon z polaru 62 cm , a później planuje to okrycie właśnie zobaczę jeszcze wydaje mi się ze dobre rozwiązanie ..

Zaloguj się , jak do koszyka wkładałas zalogowana to będzie ...

Kołyske mam tą w pudle bo szkoda żeby się kurzyla ...

Keejti wygoda mamy kosztuje i to sporo ;)

Załączniki

• 255291.jpg
    255291.jpg
    54,3 KB · Wyświetleń: 74
Kurcze jak tak piszecie o tych śpiworkach to mi przeszło i już go chyba nie kupię, szukam teraz czegoś innego.
Linka super to okrycie i mniej zachodu z nim niż z normalnym kombinezonem na zamek:)

reklama
No to się chwale , moimi ostatnimi zakupami i dla mamy i dla dzidziusia , nawet torbę do szpitala mogę pakować ;)

Jeszcze tylko półka z przewijakiem mi zostaje , teraz jakoś kupie to zrobię zdiecia jak ostatecznie całą moją wyprawka będzie wyglądać

Załączniki

• 20160806_110507.jpg
    20160806_110507.jpg
    242,6 KB · Wyświetleń: 110
  • 20160806_110312.jpg
    20160806_110312.jpg
    265,2 KB · Wyświetleń: 115
  • 20160806_110103.jpg
    20160806_110103.jpg
    238,5 KB · Wyświetleń: 118
  • 20160806_105305.jpg
    20160806_105305.jpg