reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Dziewczyny sliczne te łozeczka ktore pokazujecie i mebelki tez. Piekne Wasze dzieciaczki beda mialy pokoiki, tylko pozazdroscic:-) Ja to na razie moge pomarzyc o urzadzaniu Nadii pokoju. Spimy razem w tym mniejszym i tak na razie zostanie do wakacji. Czekamy na rozwoj wypadków bo jesli sie uda to wtedy bedziemy rozgladac sie za wieksza chatka wiec na razie nie ma sensu robienia Nadii tutaj czegokolwiek . Na razie trwamy tak jak jest niestety

reklama
nie mogę się zdecydować czy kupić taki zestaw stolik plus dwa krzesła czy lepiej tradycyjny stolik mamut, a który Wam się bardziej podoba normalny Mamut?

agniesia- my mamy mamutka-stolik i mamutkowe dwa krzesła-dla nas super sprawa!!!

Eve-Ty jesteś kochana-zaraz cośwybiorę, dziękuję :* Haczyk na plecak-chłopiec pirat-jest suuuper!

Ostatnia edycja:
reklama
a u nas z tym łóżkiem lipa, nie wiem jak ja to mierzyłam ostatnio ale dziś wzieliśmy jeszcze raz z Artkiem miarke i sie nam to łóżko na antresoli nie zmieści ( bo mamy taka wneke w ścianie)..... kurcze 8cm za mało... wspólnie przedyskutowaliśmy temat i łóżeczko kupujemy takie jednak łóżko dziecięce junior BABY BOO + materac Gratis (1518905186) - Aukcje internetowe Allegro to ostatnie z kotkiem. Wymiarowo jest małe więc trzeba bedzie za 3lata pewnie zmieniać znów, no cóż ale wtedy liczymy że już będziemy na swoim i Majka będzie miała swój pokój więc wtedy się kupi coś fajnieszego- chociaż to też bardzo mi się podoba :) Przynajmniej wiem na pewno że Majce też sie spodoba :p

Do góry