reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Śliczne te dywany-dobrze, że nie muszę kupować bo nie wiedziałabym na co się zdecydować i pewnie trwałoby to tak jak z łóżkiem czyli ponad 3 miesiące...:/

Gosia- Przekonałam Tomka, a potem utwierdzaliśmy się wspólnie w przekonaniu, że to najlepsze rozwiązanie. I Ty doczekasz się swoich "czterech kątów"!!!! ale muszę przyznać, że jak napisałaś, że macie dla siebie 13 metrów to aż mnie ciarki przeszły, musi być Wam ciężko z tymi wszystkimi zabawkami i akcesoriami dziecięcymi.

A ja to w jakiś nałóg wpadłam, ciągle wertuję stronę Ikei w poszukiwaniu może jeszcze lepszego rozwiązania.....eh, pomysły!!!!!!!!!!!! dziewczyny rzucajcie pomysły!!!!!!

Ivaz- też rozmyślałam nad tą rurką przy stoliku, ale ja-raz na 3 miesiące robię przemeblowanie w pokoju Szymona a z tą rurką stolik musiałby zawsze stać w jednym miejscu.... :( a tak mogę SZALEĆ!!!

Dywany ładne ale strasznie drogie, i wymiary tych dywaników malutkie. Za duży to już konkretna kwota się robi.

gosiaa -to ja mam własne 35 metrów i jeszcze narzekam. Uczysz mnie pokory dziewczyno :)

Co to za drewno szlachetne z którego ten wózek wykonany. Widziałam taki na stoisku z drewnianymi zabawkami za 119 zł i już uważałam, że drogo jak na taki wóżek :)

gosia a może nie musisz kupować kołdry tylko dasz małej taką normalną dla dorosłych? można upchnąć jeden bok przy ścianie za łóżko to nie będzie spadać :) my nie kupujemy kołdry, mały dostał taką naszą dorosłą ale lekką

ivaz cena wózka powala a zresztą czy dzieci lubią takie dziwadła?:-) podejrzewam ze wolą ładniejsze zabawkowe imitacje prawdziwych wózków :)

10 tyś za łóżko - ulalala :/

Ja kołdry i poduszki nie kupowałwm nowej, używamy tej z łóżeczka, jest na tyle duża, że wystarcza narazie.

reklama
tu sie płaci za firmę, a dzieciakowi to i tak wszystko jedno.
Ja tez nie bede wymieniała na razie pościeli, ta pod która Zosia spi jest ok.

Do góry