reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

gosiu - przytulam :) To łóżko, któe wybraliście też jest ładne. Mai napewno się spodoba :) Jaki wzór wybieracie?? Wstaw koniecznie zdjęcia jak już kupicie, z tego co pamiętam maniulce ono się bardzo podobało.

reklama
Gosia-to łóżko, które my kupiliśmy ma długość 187 cm, też Wam nie wejdzie?

Eve- z mebli kupiliśmy wszystko co chcieliśmy. Najbardziej się nie mogę doczekać jak będzie wyglądała ta wielka prawie na 2 metry półka na książki :)
Nie kupiłam zasłonki bo akurat takiego kolotu jak chcieliśmy nie było :( ale to szczegół dekoracyjny-więc kupimy przy okazji!

Ta półka z tymi "przefródkami" to ona ma 2 metry? Kurde też się nad nią zastanawiam, ale wtedy mam tylko jedną ścianę do wyboru :/

Eve- taaak! zawieszona w poziomie ma dokładnie 190!!! i z nią dzisiaj mielismy najwięcej problemów, bo nie takie śruby kupiłam...także ta półka jest zmontowana, dziury wywiercona, ale na efekt końcowy trzeba poczekac jeszcze dzień...:/ eh tak gdzie są kołki rozporowe-tak zawsze są problemy....:confused2::confused2::confused2:

W każdym razie meble gotowe- wszystko wyszło super, bardzo nam się podoba-nie uwierzycie jak Szymon zareagował!!!! :-) wpadł do pokoju, krzyknął "ŁAAAAŁ" :-Dpo czym chichocząc kręcił się w kółko aż zaliczył tak zwaną GLEBĘ!!!!:sorry::laugh2:

RADOŚĆ W OCZACH DZIECKA-BEZCENNE!!! czego wszystkim meblującym, kupującym, malującym, remontującym i przeprowadzającym się-ŻYCZYMY!:tak:

Eve- taaak! zawieszona w poziomie ma dokładnie 190!!! i z nią dzisiaj mielismy najwięcej problemów, bo nie takie śruby kupiłam...także ta półka jest zmontowana, dziury wywiercona, ale na efekt końcowy trzeba poczekac jeszcze dzień...:/ eh tak gdzie są kołki rozporowe-tak zawsze są problemy....:confused2::confused2::confused2:

W każdym razie meble gotowe- wszystko wyszło super, bardzo nam się podoba-nie uwierzycie jak Szymon zareagował!!!! :-) wpadł do pokoju, krzyknął "ŁAAAAŁ" :-Dpo czym chichocząc kręcił się w kółko aż zaliczył tak zwaną GLEBĘ!!!!:sorry::laugh2:

RADOŚĆ W OCZACH DZIECKA-BEZCENNE!!! czego wszystkim meblującym, kupującym, malującym, remontującym i przeprowadzającym się-ŻYCZYMY!:tak:

wow no to super :)

Eve pytanie do Ciebie.
Jak Ada radzi sobie z wózkiem. Chodzi mi obrotowe koło, czy ona prowadząc wózek chodzi prosto czy szlaczkiem :-p
Ja mam dylemat jaki wózek zamówić Gosi.
Mikrus bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy nie będzie "za krowiasty":sorry:
No mam taki mętlik w głowie że szok :-D

magdalenka - chodzi prosto :D My póki co z wózka zadowoleni, jest bardzo zwrotny, można wymanewrować na małej powierzchni :)

reklama
Atsonia - wrzucaj koniecznie foty! Też jestem na etapie wybierania mebli do pokoju Natalii - jak będę miała więcej czasu, to powrzucam foty - ale też komoda malm będzie - bo mnie się podobają takie proste formy, tylko nie wiem, czy taka, jak Twoja, czy ta najszersza. I łóżko Guliver na pewno, jak pisałam.

Ivaz - Hemnesy są przecudne, tylko ja muszę niestety wybrać tańszą opcję. Też czekam niecierpliwie na Twój efekt końcowy. Ja się właśnie zastanawiam, czy ściany zostawić białe (taka złamana biel-śmietanowa) czy właśnie taki błękit - jaki dokładnie odcień wybrałaś?

Ja wybieram właśnie takie proste białe meble - żeby zaszaleć kolorami dodatków plus zabawki.

Do góry