reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Saro bardzo łądne ciuszki
A ja dzisiaj widziałam te klocki podróbki lego co kiedyś pokazywała Atsonia i szczerze przy lego wyglądaja kiepsko, ten plastik jest zupełnie inny, nie są tak kolorowe, chcieliśmy nawet Zośce kupić bo na pudełku ładnie wyglądały, i tylko na pudełku bo jak sprzedawca je otworzył to oboje z mężem stwierdziliśmy ze badziew straszny.Dożo fajniejsze są mega bloksy

reklama
Jutro będę w rosmanie i chyba się skusze na te pieluchomajtki.

Ja Gosię przebieram na stojąco, albo w biegu i co jej zapnę rzep z 1 strony to ona zaraz odpina.

Saro wyprawka jakbyś miała co najmniej bliźniaczki.

Ja dla Gosi mam brązowe spodnie do białej kurtki z różowymi dodatkami + różowa czapa i biały szalik i różowe rękawiczki, pokazywałam tu kiedyś i uważam że brąz w zestawieniu z jasnym kolorem to super połączenie dla dziewczynki :tak::tak:

Byliśmy dziś z Tomkiem na bazarze i kupiłam mu kurtkę na zimę. Jutro muszę buty Małgosiowi na zimę kupić, żeby na w razie W na Wszystkich Świętych miała już zimowe buty .....

Sara ale kolekcja ciuszków,super :tak:
Przetestowaliśmy już buty zimowe(u nas już zima:-p) ecco i sa rewelacyjne nieprzemakalne i cieplutkie i nawet jak Martyna w wózku była,nóżki miała ciepłe nie testowałam jeszcze bartków ciekawe czy on się sprawdzą

ivaz-to mówisz, że te klocki są takie sobie....no coż ja jednak spróbuję...wiadomo, że jak coś jest oryginalne i firmowe to raczej będzie lepsze, ale chce się przekonać na własnej skórze tudzież portfelu;-)

Atsonia na gazetowym forum ludzi pisali ze same klocki ok, całkiem dobrze łączą sie z duplo, tylko figurki sa kipeskie bo bardzo szybko sie psują, urywaja się kończyny, głowa, no ale wygląd tez taki sobie wg mnie, w sumie jak same klocki sa dobre to pewnie warto dołożyc do lego przynajmniej te klocki podstawowe.
Maniulka to fajnie ze zdadowlona jesteś z ecco, bo mi się coś wydaję ze Zosia ma takie same butki jak Marti tylko kolor inny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny co do tych klocków (one sie jakoś nazywaja Jinx??) to dzieciaki moich znajomych je mają i są beznadziejne, stanowczo odradzają, niby podobne ale w zabawie czuć różnicę, widać że bardziej tandetne są i połowa im popękała, pourywały się właśnie elementy, ja też nad nimi myślałam na początku ale teraz dozszłam do wniosku że Majka zamiast dostać więcej prezentów to kupimy jej na spółkę jakiś jeden większy zestaw duplo, taki podstawowy już mamy to dostała w atmtym roku... na więcej nas nie stać ale jak sie zlożymy ja, moja mama i brat-jest chrzestnym to suma wyjdzie przyzwoita suma a lego są nie do zjaechania, ja mam jeszcze swoje sprzed 20lat które mój tata przywiózł z Niemiec i są jak nowe tylko lekko porysowane!

reklama
Do góry