reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
moonik-one są dość tanie, więc kupię je po wypłacie listopadowej-więc dam znać co i jak. Bedę zamawiać przez internet i jeszcze poszukam może jakiś innych które pasują do duplo- tylko ja juz będe kupowała takie tematyczne. Zobaczymy, dam znać

Sara ale kolekcja ciuszków,super :tak:
Przetestowaliśmy już buty zimowe(u nas już zima:-p) ecco i sa rewelacyjne nieprzemakalne i cieplutkie i nawet jak Martyna w wózku była,nóżki miała ciepłe nie testowałam jeszcze bartków ciekawe czy on się sprawdzą

fajnie, że sprawdzają sie u Was ecco, ja właśnie w sobotę też zakupiłam i mam nadzieję, że też malutkiej będzie cieplutko, a Ty jaki model masz?

co kupic Julicie do 150 zl na koszt firmy?

Kwota nie powala,a ja mam klopot co jej kupic bo ona juz wszystko ma.

Moje typy to:

albo jakis zestaw lego duplo/little people-chociaz klocki szalu nie robia narazie
albo sanki,
albo...lepsiejszy termometr do ucha/czola bo ten co mamy jest dupiasty,robi bledy w pomiarze.

Nic innego mi do glowy nie wpada-na pewno odpadaja ubrania,buty,cos duzego bo nie ma miejsca tego chowac-doradzicie mi???

Potem wymyslaj na mikolajki,swieta,2 urodziny...

NIE MIAŁA BABA KŁOPOTU..:-D:-D:-D

moze laptop dzieciecy?

tylko wiekszosc jest 4-6 lat,to bez sensu.

znalazlam od lat 3 taki:

LAPTOP KUBUS PUCHATEK- PO POLSKU ! COBI 60630 (1277375667) - Aukcje internetowe Allegro

jeszcze tu jest jakis ale obawiam sie ze za trudny,one wszystkie sa raczej dla przedszkolakow:/

http://allegro.pl/edukacyjny-laptop-malego-odkrywcy-pl-vtech-super-i1277090221.html

to juz chyba ten wydaje sie byc prostzy akurat dla 2 latka:

http://allegro.pl/mw-mowiacy-laptop-fisher-j-polski-i1278873686.html

albo sanki z oparciem?:

http://allegro.pl/sanki-baby-star-z-oparciem-pchaczem-regulacja-wys-i1286262026.html

szkoda ze tylko do 150 zl bo w tej cenie nieladne te sanki jakies:/

albo jakas lalka z akcesoriami?

http://allegro.pl/agatka-z-misiem-rusza-buzia-mruga-nowy-model-049-i1281676470.html

ale to nudne troche

buuu nie wiem co:/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Saro Gosia ma laptopa u dziadków - kupili go dla wnuczka ale prezent się zdublował więc ten został u nich i Gosia już dawno się nim fajnie bawiła z dooobre pół roku temu - pstrykała sobie tak "na pałę" ale miała z tego mega frajdę.
A Michałowi dziadki kupili jak miał 3-4 lata.

a czemu na koszt firmy??

Saro ja bym kupiła Zośce klocki, ale ona lubi duplo i duzo się nimi bawi, jeżeli Julitka nie za bardzo przepada z klockami to może sanki, albo
1.ciastolina z nożykami, wycinarkami itp Niby na opakowaniu jest 3+ ale mniejsze dzieci się też super tym bawią, na początku trzeba kontrolować zeby nie zjadła. Jak byłam z Zocha u koleżanki jej synek ma, Zośka wsiąkła, lepiła, lepiła i lepiła muszę tez kupić.
2 Aquadoodle - magia malowania bez wycierania - Bobomarket.pl
3 kolejka
4 laufrad ale by musiał poczekać do wiosny chyba ze w domu młoda by ćwiczyła

reklama
O kurcze ale opcji zapodalyscie-a wiecie ze ja z tych niezdecydowanych?:-D
Teraz bede rozmyslac tydzien grrr

magdalenka-prezent od pracodawcy okoliznosciowy-z okazji urodzenia dziecka:tak:

Do góry