reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Iwona - tanio:tak: my ostatnio kupilismy za 20zł 4pack i tez bylismy zadowoleni, paweł mowil ze sie opłacało, po ile sa normalnie to nie mam pojecia bo ja na zakupy nie jeźdze, pawełrobi i wstyd sie przyznac ale czasem nie wiem co ile kosztuje:zawstydzona/y:

Kitki szczerze to ja też nie wiem ile kosztuja chusteczki, jak robie zakupy poprostu wkładam do koszyka i tyle teraz się zastanowiłam ze ja nawet nie wiem ile kosztuję chleb???

Iwona 3,50 za sztukę to naprawde taio, ja kupuje chusteczki biedronkowe i one są po 3,99 więc pampersowe w tej cenie to naprawdę bardzo atrakcyjna oferta:tak::tak:

hihi, Ivaz u mnie chleb po 1,80 - podrożał o 30 groszy od września :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
30 groszy na bochenku to b. duża podwyżka :wściekła/y::wściekła/y:

ja juz od dłużeszgo czasu kupuje chusteczki DADA z biedronki sa super.......i cena niska

co do chleba to u nas masakra cena dochodzi nawet do 4 zł..... za zwykly cos kolo 2,60 zł.... ja staram sie kupować dzieciom orkiszowy , ale chociaz razowy... bo białej waty nie lubie...zresztą jak tak dalej bedzie to niestety i na to biało g... bedzie trzeba sie przestawic..... :-(

ubrania, buty wszytsko ma szybko zdrożeć......masakra

Myfa- ja też od dłuższego czasu kupuję DADA z biedronki i tez jestem zadowolona!!! ostatnio dostałam "w spadku" pieluch biedronkowe i teraz z nich korzystamy, uwielbiam pampersy, ale teraz wszystko tak poszło w górę, że się zastanawiam czy na te z biedronki się nie przerzucic, w końcu Szymon nie jest już taki malutki i pupcia mu się nigdy nie odparzała...

Iwona- no własnie oglądałam te bluzeczki co kupiłaś i uważam że są śliczne, i ta cena!!!! OKAZJA!!!

A do nas wczoraj przyszedł list z tą czaką którą zamówiłam na allegro i też jest REWELACYJNA!!!! Szymon przesłodko w niej wygląda!!! i jakościowo tez jest super.

o taka-beżowa

http://allegro.pl/jesien-zima-czapka-polar-zajaczek-48-50-i1252142142.html

reklama
chleb za 1,80 to najtańszy o jakim słyszałam :D u nas coś koło 2,20 chleb kosztuje i to zwykły, ale ja chleba raczej nie kupuję, a jeśli już to mały ciemny albo tostowy, bo Kuba uwielbia tosty, bo chleba praktycznie nie jadamy ;|

chusteczki kupuję różne hugesa pampersa albo nivea wszystkie coś koło 5zł za paczkę, ale jak biorę w makro to chyba taniej wychodzi, nie wiem, nie przeliczam, bo i tak kupić muszę i tak ;]
a pieluchy tylko pampers ewentualnie biorę happy jak nie ma rozmiaru z pampersa, a nie chce mi się iść do innego sklepu ;]

Do góry