reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Myfa mi osobiście też się nie podoba ta czapka, ale widziałam że dzieci chodzą w takich
a zakupy fajne, zwłaszcza sweterek z myszką super :D

Kitki więc jak coś to pisz, wezmę ze sobą kombinezon ;p

Iwona śliczne te bluzeczki są, a ta sprzedająca to chyba tylko dziewczęce rzeczy miała? teraz został jej tylko dres, ale też w niezłej cenie jak na używany ;]

Edis na każdy dzień tygodnia inną kurteczkę ;p

Kitki jakbyś nadal szukała - ładna (moim zdaniem ;p) kurtka, tylko spodnie byś musiała osobno dokupić
http://allegro.pl/kurtka-puchowa-baby-gap-98-104-super-3t-i1270958767.html

Ostatnia edycja:
Myfa- te czapki są...okropne :) bez urazy-może komus się podoba...ja bym czegos takiego nie kupiła :p a pozostałe zakupy świetne!!! hehehe przyznaj się ile wydałaś?

Agniesia- super te klocki!!! bardzo mi się podobają, my na święta tez kupimy jakiś dodatkowy zestaw tematyczny klocków i powiemy też rodzinie, jak się będzie pytała, co kupić na prezent. Bio u nas Mlody to po prostu na FAZĘ na klocki.

A wiecie jeszcze czym Szymon uwielbia się bawić??? WÓZKIEM DLA LALEK, tylko,że lalki wywala a wkłada swojego misia i jeździ!!!!! hahahaha

edis-ale macie zimowo-jesienną wyprawkę!!!

agniesia- fajną kurtkę wyszukalaś, dobrze, że ja nie mam dziwczynki, bo wszystko jest takie różowe...chociaż co kto lubi!!!
Róż nierówny różowi, czasami są fajne odcienie-ta kurtka ma miły odcień różu!!!

reklama
Do góry