reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ATsonia Kuba też uwielbia wózek i to już od dawna wozi w nim wszystko co tylko da się upchać, tylko na dwór wyjść wstyd z różowym wózkiem mojej chrześnicy ;p myślałam nad takim wózkiem niby sklepowym bo widziałam takie plastikowe, ale teraz i tak zima idzie a do wiosny może mu się znudzi ;]

Myfa tak rzeczywiście te spodnie o jakieś 3-4 rozmiary za duże ;p

reklama
Edis, ale masz kolekcję kurtek, my mamy dwie pary w tym jedna od kombinezonu
Atsoniu ja staram się jak najmniej różu kupować dla Zoski, choc pare rózowych rzeczy jednak w szafie ma, ale fakt sa rózne odcienie ja bardzo lubie fuksję.
Agniesiaa klocki swietne, ja tez stawiam na duplo
Myfa swietne zakupy, ja niestety nie mam dobrego lumpeksu, byłam kilka razy na Namysłowskiej, tam można troche pogrzebac a i ceny znacznie niższe, ale to bazar na dworzu więc teraz mi sie nie chce tam chodzic bo za zimno. Tam jest wszystko: zabawki, wózki, krzesełka do karmienia, mozna kupic i sprzedać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Edis ale kolekcja :-D:-D:-Dfaktycznie na każdy dzień:tak:
Myfa fajne zakupy:tak:
U nas chwilowo Duplo w kącie,mała woli drewniane

W sobote kupilismy małej nową tablicę znikopiszacą tym razem z fisher price poprzednia była taka sobie więc teraz postawilismy na firmowa,choć moim zdaniem bez rewelacji
Kupiłąm tez małej kurteczkę,bluzeczkę może później zrobie fotkę to pokażę bo widze że na allegro niema

ivaz to ta siec sklepu wszystkie są w Warszawie na Targowej 15 tez jest (25 października dostawa jest)....ja jeżdżę do jedynego poza stolicą w Legionowie
zastanawiam się tylko jak z asortymentem w wawie bo tam są często przeceny a w Legionowie praktycznie nie ma....

Sklepy z używaną odzieżą na wagę

Własnie kupiłam KURTKA GAP PUCHOWA JAK NOWA (1279697763) - Aukcje internetowe Allegro niby mam puchowa kurtke nexta, ale jednak Gap ma chyba najlepsze i najcieplejsze puchówki, no i ma odpinany kaptur co dla mnie wazne do samochodu bo zawsze ma taka bułe pod głowa z kaptura, next'a kurtki sa ładne ale nie tak ciepłe, no i udało się upolowac za fajna cenę, wczoraj identyczna poszła za 96zł. Polowałam dosyc długo na kurtke puchową Gap'a no i taki róż lubię :-) teraz to juz mojej Zośce mrozy nie straszne
Iwona ciekawe za ile pójdzie ten kombinezon, dodan z ciekawosci do obserwowanych, ale w sklepach chicco jest doyc drogo taki to ponad 400zł kosztuje, chociaż czasami udaje się tanio wylicytowac. Ty masz cały kombinezon Gapa dla Marysi??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tak ivaz,mam zały kombinezon.Kurtka jest taka sama jak twoja,ale ja płaciłam za cały 300zł,też używany.Cena za twoją kurtkę to normalnie szok:szok: udało ci się bardzo ,bardzo tanio kupić.Ja myślałam że jak kupię w sierpniu to będzie taniej,ale chyba dużo osób tak mysli i mocno licytuje.Za rok też będę czekać az uda mi się kupić tanio.ivaz powiem ci że te kombinezony Gapa wcale mi się aż takie ciepłe nie wydają,one są chyba takie narciarskie więc nie jakieś super grube.Kurtka Wójcika jest o wiele grubsza i cieplejsza.

Do góry