reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Widzę Sara że Ty też z tych nie zdecydowanych ;p jeszcze fajny ten płaszczyk/kurteczka Next i C&A no boskie, chyba sama sobie coś kupie z takich kolorach ;p

Hahahaha az sie smieje na glos bo ja mam dla siebie juz od 3 sezonow czekoladowa kurteczke przejsciowa z Quiosque i uwielbiam ja,to jedna z moich ulubionych.Chociazby dzis w niej smigalam:)No ale nie ma tam rozu...jak dla mnie to plus bo sama siebie nie widze w rozach:)

Oj ja bardzo niezdecydowana jestem,moj proces decyzyjny bije rekordy.Zeby wybrac imie dla Julity musielismy rocac kostka do gry a ile ciuchow mam podwojnych bo np na kolor sie nie moglam zdecydowac czy butow to szkoda gadac... taki typ.Nie dla mnie stanowiska kierownicze bo jestem zbyt ambiwalentnam,podejmowanie decyzji by mnie wykonczylo;)

Dzięki dziewczyny kochane jestescie:-)

Sara - super te brązowe kurteczki, zwłaszcza ta 3 od konca nexta mi sie b podoba ale Nadia nosi nexta i inne angielskie 18-24 miesiace lub 2-3 lata wiec 12-18 zdecydowanie za male:no:
Ja juz sama nie wiem co robic, ten 98/104 za duzy, boje sie ze jak kupie ten tchibo 86/92 co ma IVAZ czy EVE to bedzie mały. Szkoda ze dziewczyny nie sa ze szczecina to bym wprosiła sie na przymiarke;-):-D Z innych firm typu coccodrillo czy wójcik to tez nie wiem czy brac 92czy 98:baffled: Nadia nosi 98 np. z h&M ale same wiecie ze rozmiar rozmiarowi nie rowny. Matko ale mam zagwostke:sorry2: nigdy jeszcze nie myslalam tyle nad zadnym ciuchem

Jednak wystawiam ten moj tchibo bo byla dzis kolezanka z 3 letnia Julka i ona sie w nim topiła, co prawda jest z tych mniejszych dzieci ale nie mam gwarancji ze jak go zostawie na przyszly rok to bedzie dobry

kitki ja mam Tchibo 86/92 i bywam w szczecinie co najmniej 3 razy w tygodniu więc mogłybyśmy się spotkać na przymiarkę ;p tak jakbyś dalej się zastanawiała nad tchibo ;]

Sara ,kurtka i spodnie bardzo ładne, fajniejsze od tamtych kombinezonów co miałaś.
Kitki ja mam z Wójcik jedną kurtkę na 92 i kombinezon na 98, możesz przyjechać i przymierzyć .Sama kupiłam ten kombinezon wójcika - balerina już dawno na allegro a okazało sie że jest tak duzy że jak na następną zimę bedzie ok to dobrze.Z next Marysia też nosi 1,5-2 i 2-3 lata więc podobnie jak Nadia.

a czy wy wiecie ze ja z pracy klikam?:-D
Normalnie nie mozemy korzystac z netu,no moze po parenascie min dziennie max ale dzis nie ma co robic wiec wszyscy siedza.A niemozemy bo tak to by wszyscy siedzieli gdyz jest troche dni ze nie ma co robic , ale sa i tez dni ze jest zapierd***

No ale do rzeczy,dokupilam jeszcze komplet czapka szalik rekawiczki-cena powala a podoba mi sie ze czapka ma nauszniki,jest wiazana,a sam komplet ma mniej wiecej ten odcien rozu co w kurtce i spodniach a do tego jest w 100% nowy.kto by nie bral za taka cene?:rofl2:

http://allegro.pl/czapka-z-uszkami-44-szalik-rekawiczki-roz-i1268302684.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Tak agnesia, tylko ta co pokazałaś ma takie brzydkie te kwiatki na kołnierzu jakby jakieś naszywki a ta co ja pokazałam ma takie fajne puszki które dają największy urok:)

Ostatnia edycja:
Do góry