reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

A ja mam buty Bartka,Maciej już w nich smiga i zadowolony,mamy te nieprzemakalne i na pewno nie przemakają pada u nas juz drugi dzień,dla Marti mam kozaczki na zimę i półbuty na jesień,podeszwa nie wydaje się twarda ale nic zobaczymy pożyjemy,mam nadzieje że będa oki jak cos to mam na zmiane ecco :-)
Ja uwielbiam róż,sama mam sporo różowych rzeczy:-D:-D:-D
Carolin widze ze spodziewasz się kolejnego dzidziusia,gratulacje:-)

reklama
A ja mam buty Bartka,Maciej już w nich smiga i zadowolony,mamy te nieprzemakalne i na pewno nie przemakają pada u nas juz drugi dzień,dla Marti mam kozaczki na zimę i półbuty na jesień,podeszwa nie wydaje się twarda ale nic zobaczymy pożyjemy,mam nadzieje że będa oki jak cos to mam na zmiane ecco :-)
Ja uwielbiam róż,sama mam sporo różowych rzeczy:-D:-D:-D
Carolin widze ze spodziewasz się kolejnego dzidziusia,gratulacje:-)

Może akurat kupiłaś te o których Ivaz pisała, ze są robione w PL :)
Tak, zgadza sie, mam nowego mieszkańca mojego brzuszka :) dzięki za gratulacje:)

kupiłam te bucikie ecco Taniebuty.pl Ecco Shoes Buty Ecco Snoride 73301 54950 rozm 23, moge do 10 dni odesłać, ale wczoraj byłam w GH Arkadia i jak zobaczyłam ceny butów ecco snowboarderów to mi szczena opadła 299zł z zeszłorocznych kolekcji wszystko wykupione, w outletach tez nic nie ma, więc nie ma się co zastanawiac za tą cenę to i Bartków nie kupię. Chociaż do Bartków mam dobry tani dostęp bo koleżanka pracuję w tej firmie na wzorcowni jest projektantem i pracownicy moga wszystki buty kupić po 38zł. Oskar chodził w Bartkach i ja nie mam dobrego zdania o tych butach, pewnie się skuszę za tą cenę jako drugie

Ivaz z czy te ecco są na zimę, nie doczytałam się nigdzie, ze one są ocieplane, a są super, dzis także byłam w ecco w arkadii i ... załamka :(

carolin ja również gratuluję i szczęście życzę

znalazłam podobne buty do tych co kupiła Ivaz, za 179, ale za cholere nie kupię, bo nie mam pojęcia jaki rozmiar, na jesień półbuty muszę mu kupić 15-15,5cm to na zime 16-16,5 ? gorzej jak mu noga bardziej urośnie albo prawie w ogóle ;p :/

edit
i jeszcze jedne spodenki :D muszę kupić trochę rzeczy na teraz, bo w rozmiarze 86 mamy wszystko letnie a jak chłodniej to sie przydadzą ;] co tam że w szafach już miejsca nie ma ;p http://allegro.pl/item1188993286_granatowe_spodnie_next_12_18_86_czacha.html

Ostatnia edycja:
carolin przede wszystkim gratulację a co do bucikówto nawet sama nazwa mówi ze to buty na śnieg nazywają się "snowride"
Dzisiaj akurat byłam u tej koleżanki któa pracuję w Bartku to tylko machnęła ręką i powiedziała ze dobrze zrobiłam ze kupiłam ecco bo to zupełnie inna technologia materiałów z jakich but jest uszyty jak i samego szycia. Oczywiście powiedziała ze na pewno te buty Bartkowe w II gatunku są dużo gorsze i jak już kupować ich buty to te droższe bo jakość idzie w parze z ceną, to naprawde moja bliska koleżanka więc na pewno kitów mi nie wciska i potwierdziła fakt ze wiele modeli pochodzi z Chin kupowane jest jako "no name" a potem naszywane są tylko metki bartkowe, ale oczywiście nie wszystkie. Część modeli jest projaktantów Bartka i szytych w zakładzie w Mińsku i te są OK

Pytałam ale ona powiedziała ze na oko to trudno rozróżnic to tylko pracownicy wiedzą które buty szyją sami a na które tylko naklejają metki.

reklama
tylko jest inna sprawa, zlecic w Chinach szycie butów własnego projektu z wybranych materiałów, o odpowiedniej technologii, a kupic gotowce i naszyc w Polsce metki, i w tym tkwi szkopuł.
Akurat w Azji jest teraz wszystko produkowane, ale ważne jest z czego i jak, zarówno tam produkuje sie zabawki FP jak i tanie bazarowe, jednorazowe bardziewie.
Teraz trudno cos kupic co by nie pochodziło z made in China, niestety tam jest tania siła robocza i wszystkie firmy szukaja oszczędności a jednak najłatwiej oszczędzać na sile roboczej, gorzej na jakości

Do góry