I
ivaz
Gość
Iśku pewnie ze tak, ale sa nici i nici, buty i buty, zabawki i zabawki wszystko moze być lepszej i gorszej jakości, a tez często i gesto jest też przereklamowane, można w Polsce wyprodukować badziew, a w Chinach cos extra zależy jakich materiałow uzywa się do produkcji, a czy to produkują "ręce" Chińczyka czy Polaka to dla produktu nie ma znaczenia. Tu nie chodzi o to ze co w Chinach jest produkowane jest złe bo mnóstwo przodujących firm ma swoją produkcję w Azji, ale one do produkcji swoich produktów uzywają lepszych materiałów maja bardziej zaawansowaną technologię, niektóre firmy wydaja całą masę pieniędzy na badania, na ISO, deklarację zgodności, atesty itp, dlatego tez zabawki FP sa drogie bo muszę spełniac normy i produkcja jest nadzorowana przez systemu jakości, zabawki z bazarku nic nie muszą spełniać, wsytarczy tokarka i trochę plastiku, ale jakość ich tez jest wątpliwa.
Dla przykładu mój brat jest skąpy chyba nie znam większego skapca od niego, kupuje buty w biedronce za 20zł po m-cu te buty niestety nie nadają się do chodzenia, mój m kupuje buty tylko w ecco chodzi w nich 3 lata fakt wykosztuję się raz ale ma porządne buty, (sandały ma chyba z 6 lat), mój brat co chwila kupuje następny badziew bazarowy bo uważa ze jest oszczędny a tak naprawde przez te trzy lata wyda nie wiele mniej jak nie tyle samo co mój m a i chodzi w kiepskich butach w których mu smierdzą nogi. I buty z bazaru i Ecco wyprodukowane są w Chinach
Co do butów to właśnie dostałam telefon ze sklepu ze nie ma tego rozmiaru i butów dla Zoski nie mam :-( a taka fajna cena była
Dla przykładu mój brat jest skąpy chyba nie znam większego skapca od niego, kupuje buty w biedronce za 20zł po m-cu te buty niestety nie nadają się do chodzenia, mój m kupuje buty tylko w ecco chodzi w nich 3 lata fakt wykosztuję się raz ale ma porządne buty, (sandały ma chyba z 6 lat), mój brat co chwila kupuje następny badziew bazarowy bo uważa ze jest oszczędny a tak naprawde przez te trzy lata wyda nie wiele mniej jak nie tyle samo co mój m a i chodzi w kiepskich butach w których mu smierdzą nogi. I buty z bazaru i Ecco wyprodukowane są w Chinach
Co do butów to właśnie dostałam telefon ze sklepu ze nie ma tego rozmiaru i butów dla Zoski nie mam :-( a taka fajna cena była
Ostatnio edytowane przez moderatora: