reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

dziewczynki a co macie dla dzieci pod szyję na wiosnę, jakiś cieńszy szaliczek, apaszkę..... nie wiem co Gosi kupić, a przecież nie będę jej zimowych szalików zakładała.

reklama
apaszka dla dziewczynki to dobry pomysł, a ma ktoś pomysł co dla chłopca? w sumie na razie nic nie zakładamy pod szyję, ale może jak będzie chłodniej to coś by się przydało?

Mirka bardzo ładne ubranka, a ten komplet taki niby elegancki :-)

my nad wózkiem wciąż jeszcze myślimy tzn nad parasolką, bo mam na razie tą spacerówkę coneco i da się nią jeździć ;-) też oglądałam tego zoopera i mc i jeszcze milion innych wózków i tak nie wiem co wybrać :-)
a co do krzesełka my mamy drewniane i Kuba też się czasem zsuwa, ale to dlatego że kopie nogami, a jak siedzi grzecznie to się nie zsuwa, ogólnie nie opłaca się już kupować takiego wysokiego krzesełka, jedynie nad tym z Ikei się zastanawiałam, żeby miał u babci

Ivaz chyba tak zrobię.....ważne by mi mały nie wypadał z krzesełka bo teraz się ześlizguje ..
manilka zaraz obajrze....

my apaszkę mamy zarówno starszemu jak i młodszemu już zakładam nigdy z gola szyjka....chyba ze lato jest :-)

Myfa i inne dziewczyny-wg mnie nie warto juz dla takich "duzych" dzieci jak nasze kupowac takich wielgasnych krzesełek!Powiem wam z doswiadczenia-wierzcie lub nie-ale moja tesciowa sadza Julite na zwyklym krzesle (na kocu lub poduszce zeby byla wyzej) i jak stawia przed nia miseczke z jedzeniem to Julita jest tak zaabsorbowana jedzeniem (calkiem ladnie je juz sama,zbieram sie do nakrecenia filmiku tylko niech sie jeszcze troche doszkoli:tak:) ze nie tylko nie spada,ale siedzi z doroslymi jak stara!No przysiegam-jak by mi ktos opowiadal ze roczne dziecko tak sobie radzi na doroslym kzesle to bym nie uwierzyla-ale tak jest.I cos wam powiem-zalicytowalam na 2 aukcjach z takimi przenosnymi krzeselkami...jestem taka na siebie zla ze bym sobie w morde dala.Poprosilam o wycofanie ofert ale nie chca wycofac-modle sie wiec by mnie ktos przelicytowal,bo jak nie to bede miala 2 krzeselka przenosne:baffled:Myslalam ze beda potrzebne ale po tym weekendzie teraz jak bylismy u tesciow to twierdze ze wydatek zbedny-wszyscy tak uznali.A w zlobku w tej starszej grupie dzieci siedza przy takich malych stoliczkach na malych krzeselkach-tez niczym rzecz jasna nie przypiete.Nasze to duze krzeselko wpasowalo sie w kuchnie idealnie,jakbym je wywalila to by byla dziura:-D,uzywamy je ale...Julita mi w nim staje-od malego tzn od jakiegos 8 m-ca...je i stoi...2 rzecz to ja jestem leniwa i jak leci mi jakis fajny film to sadzam ja na kolanach w salonie i tam karmie,wiec w sumie to je rzadko uzywamy:-p
Pisze tylko tutaj-zakupowy watek mnie "fascynuje";) Obiecane fotki jakichs ciekawszych rzeczy z garderoby Julitki + buciki beda na pewno ale plis nie dzisiaj,bo padam juz.

magdalenka-nic nie zakladamy a powinnysmy bo Juli dopiero teraz zdrowieje.Chuste mam taka co latem jej na glowke zawiazywalam (apaszka) ale jakos o niej zapomnialam-nasze szafy sa bez dna:-D

Gosia-wizialam dzis na zywo w sklepie ten wozek Ora-sliczny,tylko dosc spory jest,myslalam ze mniejszy-ile on wazy?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maniulka-sliczny:)

Jeszcze raz podkresle ze ostatnie zakupy jakie tu wklejacie z dzieciowymi ciuszkami sa boskie-naprawde macie swietny gust (maniulka,iwona,eve,ivaz,mirka i inne dziewczyny ktorych juz nie pamietam a wklejalyscie ostatnio),roz nie bije po oczach,ciuszki gustowne,niebanalne-piekne!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maniulka cudny ten sweterek.....

Sara jak czytam o Twojej małej... podobnie jak mój starszak

dobra jutro o drodze do rodziców zachacze o Janki

reklama
Do góry