reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Saro śliczne te płaszczyki, mnie się najbardziej podoba ten stalowy, z tymże od razu zmieniłabym guziki na mniej błyszczące, pewnie duze czerne, chyba się skuszę

reklama
ten czerwony też fajny, takie poważne te płaszczyki, a w ogóle dopiero na cenę spojrzałam :szok: ja bym kupiła i ew. guziki zmieniła tak jak mówi Ivaz, jak mają większe rozmiary może chrześnicy kupię :-)

ehh,ja to mam zawsze problem z podjeciem decyzji.Nie wiem czy kupic jej rozmiar 80 czy 86 bo na dzien dzisiejszy w 86 sie utopi na bank bo ma 77 cm.Ale 80 moze byc na jesieni za maly.Z drugiej strony o to myslec o jesieni,wtedy sie zobaczy,teraz jest teraz.No ale znowu na kolor sie nie moge zdecydowac.Chyba rzuce moneta...
A te guziki to atrapa,bo pisza ze zapinany plaszczyk na zatrzaski wiec mozna je spokojnie wypruc i zastapic czyms innym,hehe nawet guziki sa 2 rzedowe wg ostatnich trendow wiosna 2010:-D
No i komentarze facet ma dobre,bo tak na oko ciezko stwierdzic jaka jest jakosc tych plaszczykow.Wygladaja na wiatrem podszyte ale skoro od wewnatrz polarek to juz jestem za,cos tam ciepla daja:tak:

Ivaz-plaszczyk dla Zoski ladniutki bo ma nasycony kolorek:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Saro ja ten czerwony tj malinowy płaszczyk kupiłam na 86, bo wczesniej kupiłam na 80 (taki sam)i jest na styk i nic grubszego pod spód nie włoże, więc musze go teraz sprzedać.
Ja bym ci radziła kupic większy, rozmiar chociaz co firma to inna rozmiarówka bo jak widać w Next okrycia wierzchnie ma chyba troche zaniżone, bo mam kurtkę dla Zoski nexta 80 i cocodrillo 80 i next jest sporo mniejszy

reklama
Do góry