reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a propos rozmiarówek - Zuzka jest chudzina ale coccodrillo jest dobre wielkościowo ale szczupłe...Next zwykle ok, a mam kurteczke ladybird 3-6 i Zuzka chodzi w niej teraz... (kupiona była na wyjście ze szpitala), mam zajączka, na wyjścia na zewnątrz i 74 za małe. piżamy niektóre dobre 3-6 ale na wcisk. ale 6-9 też niezłe a niektóre nawet za duże bo za serokie. o niebo za szerokie

reklama
Eve, Justyna za płaszczyk zapłaciłam tyle: tu link do aukcji, NEXT płaszczyk grzybek polar rozm. 9-12 m-cy (916188017) - Aukcje internetowe Allegro
płaszczyk jest prześliczny, z mieciutkiego plarku, Zosia wygląda w nim uroczo, ale wg mnie jest dla niej na styk, a chyba dobrze jak jest ciut większy bo można coś pod spód włożyć, stan płaszczyka idealny.
kupiłam drugi taki sam, ale już za 49zł, bo idą teraz te płaszczyki jak świeże bułaeczki, wiem bo obserwowałam kilka aukcji, zaczął się sezon.
Jak któraś z Was chętna odpsprzedam za taką cenę jaką wygrałam aukcję czyli 39zł, koszty przesyłki za friko bo wyśle przez firmę

Sara - mi ten sprzedawca dokladnie to samo odpisał, ze rowerki beda w polowie kwietnia, ale znalazłam na necie kilka aukcji z takimi samymi rowerkami tylko daszek ciut inny albo calkiem bez daszka, my i tak planowalismy nie montowac tego daszka wiec jak dla mnie moze byc, zamowiłam, a raczej kumpele mi zamowily fioletowy, heh kazdy ladny byleby nie roz, prawda Ivaz;-):-D
Dziewczyny płaszczyki speraśne:tak::tak:

Kitki-to super,ciekawe czy to te same czy podobne.Tn ktory ja mam ma nalepke www.superpojazdy.pl :rofl2: Mam nadzieje ze moja znajoma tez jakies wyjscie sobie znajdzie zamiast mi podsylac maile histeryczne co ona ma zrobic...No pewnie znalesc cos innego lub czekac do polowy kwietnia..

ivaz obierzę Adę jeszcze dokładnie i zadecyduję i dam znać :tak:

Kitki
, niby takie same a mogą się różnić, bo one chyba podpórek pod nóżki te inne nie maja, a te mają.

reklama
Do góry