reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Kitki swietny ten rowerek, bardzo mi sie podoba, a najważniejsze ze można nim sterować i też kolor fioletowy. Dodałam sprzedawce do ulubionych jak sie zrobi cieplej pewnie sama taki kupię, bo na razie nie mam gdzie tych wszytskich gadzetów trzymać

no na pewno sie przyda moze nie teraz ale na pozniej. w piwnicy jeszcze troche miejsca zostało. nawet nie wiem jaki on jest wysoki ten rowerek moze bedzie dobry do przymierzania sie narazie :-D

rowerki fajne :-)
nie zapominajmy że synek Marleny jest wysoki :-) pewnie szybciej wskoczy na ten rowerek niż myślimy :-D

a ja muszę zacząć szukać pierwszych butów na dwór dla małego, myślę o wiosennych - macie jakieś sugestie na co zwracać uwagę? no i czy nad kostkę czy jak... kompletnie nic nie wiem

no własnie wysoki jest i potezny wiec musi miec solidny rowerek haha :tak:
Iśku ja napewno kupie wysokie za kostke z usztywniana pieta i podeszwa zeby sie zginała by nie była twarda

Iśku gdzieś wklejałam link, chyab na zakupowy jak powinno się buty dobierać, z tego co pamiętam to nie muszą to byc buty za kostkę byle by miały usztywnianą piętkę, i elastyczną podeszwę, dobrze jak są szersze w paluszkach i o nr większe, a i jak nie ma wskażań nie muszę to byc buty ortopedyczne+

reklama
Do góry