reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iwona-piekny utarg:tak:Ja mialam b."plodny" grudzien,ale to dlatego ze sprzedalismy m.in.porcelane Rosenthal ktora byla nam na kij potrzebna,zwlaszcza ze przy Julicie nie bylaby dlugo cala...:-pA zaczelam od rzeczy slubnych i ciazowych,potem rzeczy po Julicie i z lumpka a aktualnie dzieciece ciuszki slabo mi schodza za to te z mojej szafy rewelacyjnie.Mam duzo markowych ciuchow albo za malych,albo takich ktore mi sie znudzily.Zdecydowanie wole wymienic garderobe na cos nowego-bywaja tez nietrafione rzeczy ktore po kupieniu znow wystawiam bo mi nie pasuje cos...Ostatnio wybralam sie w miniowce-bombce i...nie moglam wsiasc do tramwaju bez podwiniecia jej do gory.Wiedzialam ze bombki hamuja ruch nog (zwlaszcza miniowki)ale zeby az tak?Sama sie z siebie smialam ze prawie tylek pokazalam wsiadajac do tramwaju:-D

Sentymentow co do ubranek raczej nie mam-sprzedaje.Oddac w sumie nie mam komu-bo nie kazdy toleruje uzywane rzeczy,co i dla mnie lepiej:)

reklama
Sara , teraz muszę wystawić ubrania po Julce,ale już od 3 tyg. się do tego zabieram,a ubrania leżą na podłodze(taka górka):tak:i czekaja aż zrobię zdjęcia.To samo ,z resztą ubrań zamałych na Marysię.

Wiecie co,o allegrowych interesach to...lepiej gadac gdzie indziej.
Duzo osob podczytuje to forum-wiem bo widze np po mailach nie-marcówek odnosnie cybexa:wściekła/y:A wogole to mam skrzynke w 92% pelna-rozumiem ze musze pokasowac maile by sie oproznila czy to sie samo jak dojdzie do 100% oproznia?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Saro bo wystarczy wpisać w google "cybex" i wyskakuje link do bb, z racji,. że o nim rozmawiamy, i wtedy łatwo zidentyfikować, że pani x kupiła ten i ten wózek

dziewczyny czy w H&M sa jakies fajne kurtki na wiosne przejsciowki.... nie za cienkie...nie mam pojecia co w sklepach od miesicy nie bylam...a musze mlodemu kupic kurte bo z zimowej mi wyrosl...na allegro niestety narazie nic ciekawego...

nie wiem o co chodzi z cybexem ....my kupilismy starszakowi i jak narazie sprawdza sie fajny fotelik od 15 kilo do chyba 36 ....

byłam w H&M jakieś półtora tygodnia temu i nic nie było ciekawego, dziś też idę, bo również potrzebujemy kurteczki, ale za to w Reserved widziałam ładne kurteczki cienkie na podszewce, ale bez kapturka, a chyba wolałabym z kapturkiem :cool: na allegro znalazłam jedną kurtkę, ma odpinaną podszewkę, więc może być grubsza albo cieńsza, ale muszę jeszcze pochodzić po sklepach :) http://allegro.pl/item925966565_nowa_kurtka_2w1_wiosna_lato_jesien_mariquita_92.html

Ostatnia edycja:
ja chciałam kupic parke na polarku swietna kurtka jak dla mnie....ale inna tez nie pogardze byle byla praktyczna
co do kapturka musi byc odpinany bo w foteliku nie wygodnie z kapturem ...

Magdalenka-ahaaa,ale to nie ma innych for gdzie o tych wozkach gadaja tylko zaraz nasze?:-DTo bede pisac ze mam wozek C.:tak:hehe

Ja szukalam ostatnio na allegro plaszczyka wiosenno-jesiennego dla Julity i w efekcie kupilam...sobie bo byla gigantyczna przecena (wiadomo,wiosna a zaraz lato):zawstydzona/y:Nic ciekawego za bardzo na allegro nie ma,wszystko na jedno kopyto-i albo rozowe albo czerwone a juz takie okrycia wierzchnie miala.Wpadly mi w oko plaszczyki w kratke (no jak mama w krate to i corka czemu nie,byloby cos innego:-p):
HIT!! PŁASZCZYK W MODNĄ KRATKĘ ŻÓŁTY 80 CM (936865484) - Aukcje
internetowe Allegro

http://www.allegro.pl/item937311296_wiosna_nowa_kolekcja_modny_plaszczyk_86_cm.html

http://www.allegro.pl/item937430240_hit_hello_kitty_dwustronna_kurtka_z_kapturem_80_cm.html

sa tez inne-w paski,turkusowe,rozowe i rozne rozmiary.Takze ma kurtki.Ogolnie ma fajne bo nietypowe rzeczy-takie "mlodziezowe" i inne niz reszta sprzedawcow.

ale przekonana narazie nie jestem,te guziki dziwne;-)jedna z moich "dziewczyn" napisala mi ze super i ze jak ja nie kupie to ona kupi dla Juli-prosze bardzo...:-D:-D:-DPoza tym u nas jest szybkie przejscie z zimy na lato z pominieciem wiosny no nie?

aaa-zapomnialabym napisac to dopisuje-kumpela wyczaila na NK rowerek Julity,chciala namiary do sprzedawcy i wlasnie dostałam HISTERYCZNEGO maila ze tych rowerkow juz nie ma i ze sprzedawca jej odpisal ze tak schodza ze beda dopiero...w połowie KWIETNIA.Takze trzeba czekac,no ale sa tez inne rowerki prawda?Nic jej nie poradze przeciez.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry