reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ATsonia i inne dziewczyny planujace zakup wozka-ja was doskonale rozumiem mimo ze mam juz zakup z glowy,nie wiem czy pamietacie jak ja tu na tym watku szalalam zanim kupilam cybexa:-D
magdlaenka- twoj tekst o pozycji spolecznej mnie rowalil:-D:-D:-D
ATsonia-nie wiem ile teraz wazy Szymon ale cybex jest do 15 kg,wiec jesli wazy np 12 kg to nie polecam bo wyrosnie ci zanim na spacer z nim pojdziesz;-)Dobrze ze moja Juli zatrzymala sie na10kg,tez kolosek:happy2:Z tych co zaproponowalas i ktore zaproponowaly dziewczyny to zdecydowanie najbardziej spodobal mi sie 4-kolowy jeep sportline-nietypowy design i super kolorki,bralabym od zaraz:tak:3-kolowcow nie oceniam bo kojarza mi sie z rikszami,tylko od 2 strony;-):-D
Aha,moj cybex to taki-troche inny niz ten co pakuzje magdalenka ale w ten sam desen.
http://www.allegro.pl/item882291088_new_2009_wozek_cybex_topaz_parasolka.html

Saro bo ty masz topaza a ja callisto pokazuje ;-)
a co do użyteczności wagi wózków to gadałam z facetem w sklepie, i ponoć wg jakichs tam norm europejskich wszystkie wózki mają byc dostosowane dla dzieci do 18kg, ale podobno sa tak konstruowane że i 20 kg dzieciaczka też by utrzymały, że to po prostu norma od górna i tak musi być ;-)

tu sie zgodze,nam tez facet mowil ze 15 kg to takie minimum-ze tak podaja bo tez panike zrobilam w sklepie czy to nie za maly przedzial.Ale szymek atsonii zawsze przodowal wagowo wiec lepiej wybrac wozek do 20kg.

Tlen jesteś zadowolona? a właśnie nie jest zbyt wąski ten wózeczek? Zwłaszcza teraz jak dochodzi kurtka i kocyk/śpiworek, no i czy budka mu skrzypi, bo oglądałam filmik i coś mi się tam wydawało że skrzypiała ;-)
my się mieścimy bez problem wraz z kombinezonem i śpiworkiem
korzystam nawet z pasów :-)
wg mnie budka jest ok nic nie skrzypi
my zanim kupiliśmy na allegro pojechaliśmy do stacjonarnego sklepu i tam obejrzeliśmy wszystkie 3 dostępne modele cybexa od a do z
wg nas callisto jest idealny

reklama
Magdalenka-ale w budzie nie ma co skrzypiec:-DAz fote z jesieni odnalazlam,zobacz tam jeas tylko taka 1 poprzeczka ktora sie bezszelestnie sklada.No i buda w cybexach topaz jest wysoka-zauwaz ze Julicie daleko do konca,wiec ostatecznie jako 3-latka tez sie tam zmiesci:tak:A spiworek kupilam za 63 zl z allegro-pasuje kolorkiem idealnie:tak:Cala Julita sie spokojnie miesci w nim na luzie,jednak na obecne sniegi polecam duze kola-sama jezdze tym drugim wozkiem:tak:
Tlen-jak dla mnie tez cybexik super sie sprawdza (topaz).Mam w sobie takie jakies wewnetrzne zadowolenie ze wtedy zaryzykowalam i po prostu kupilam:tak:

Załączniki

• cybex.JPG
    cybex.JPG
    47,1 KB · Wyświetleń: 48
Do góry