reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
my mamy cybexa callisto i jestem b. zadowolona
wózek mamy od września kupiony za 649 pln, więc cena w porządku
teraz na śniegu pcha go się ciężko, ale to na dzisiaj wg mnie jedyna wada tego wózka
zastanawialiśmy się nad maclarenem, ale mój mąż stwierdziła, że nie będzie płacił za nazwę 1000, lub więcej
wtedy twierdziłam, że jest sknerą, ale teraz sobie myślę, że niestety jednak miał rację:-)

Tlen jesteś zadowolona? a właśnie nie jest zbyt wąski ten wózeczek? Zwłaszcza teraz jak dochodzi kurtka i kocyk/śpiworek, no i czy budka mu skrzypi, bo oglądałam filmik i coś mi się tam wydawało że skrzypiała ;-)

Uuuuu buahahahaha:-D:-D:-DMagdalenka ale wpadlas!Milosc do Cybexow jest silna-dziewczyny,ja o tym wozku nie wiedzialam NIC ale jak go oblukalam w sklepie to wiedzialam ze musi byc moj,mimo ze sprzwdawca twierdzil ze jest to wozek typu "kochaj albo rzuc":-D
Tlen-czy ty tez cieszysz sie taka popularnoscia o ile mozna to tak nazwac?Ja dostaje nie tylko privy tu na BB (i co ciekawe nie od marcowek ale jakichs obcych osob),ale nawet mnie na ulicy zaczepiaja pytaniami co to za wozek i jak sie sprawuje:-D

Podobno nie mozna kopiowac privow...ale takie to chyba mozna-jest to moja odpowiedz ktora wklejam hurtem tym co sie o ten wozek pytaja-czysto informacyjna (zaznaczona kursywa)

wg mnie cybex topaz (bo taki model cybexa mam) to fajny wozeczek.Jest lekki (7,5 kg),ma wysoka bude,bardzo ladnie kladzie sie do spania (mala ladnie w nim spi) i ma fajny design (ludzie czasem mnie zaczepiaja podczas spacerow zapytac co do za fajny wozek).Ma on tez pewne wady-np buda sie naciaga niezbyt gleboko wiec zima to troche zimno w nim;),troche klekocza kolka- ALE prowadzilam kilka spacerowek z malymi kolkami na placu przed sklepem i wszystkie klekotaly wiec...Ja sie w tym wozeczku zakochalam od 1szego wejrzenia.Czy bym go komus polecila ciezko powiedziec bo nie mam porownania z wozkami z wyzszej polki ale sobie na 100% sprawila bym drugi identyczny gdyby mi go np ukradli ;(((

Decyzja nalezy do Ciebie-najlepiej obejrz go gdzies na zywo lub kup w ciemno przez
allegro (taniej niz w sklepie,ja troche przeplacilam;) majac w zanadrzu prawo do 10 dniowego zwrotu towaru:)

Dodam jeszcze tylko ze,kocham ten wozek i jego kolorek nadal,nawet teraz sobie na niego maslanymi oczami patrze:tak::-DDo tego stopnia ze powiedzialam m.ze nie sprzedamy go tylko wywieziemy do tesciow zeby byl dla 2 dzidzi,ktrej jeszcze w planach nie ma ale kto wi,moze za 5-6 lat:-DOczywiscie to zart,ale o jego sprzedazy nie mysle wogole.Ma fajny design,mimo ze ma wady to przy nim inne wozki wygladaja dla mnie tak zwyczajnie.

ten moj to taki:

http://www.allegro.pl/item882291088_new_2009_wozek_cybex_topaz_parasolka.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ivaz owszem miejsca ma dużooooo:-):-) jest super przestronny a plusem maclarena jest ta budka i że się tak fajnei naciąga i jak wieje to jescze ten filtr rozkładam wiec ochrona idealna:-)
niestety płaci się za markę:baffled::baffled: tu tego baardzo żałuje...:sorry2:

to tak jak zabawkami Fisher price, same wiecie że sa też trochę przereklamowane(cena za markę), takie na jedno kopyto(któres dziewczyny tak pisały).. Sama kupowałam już zabawki tańsze np Simba którymi Oliwier się naprawde bawi;-)
choc nie narzekam bo FP Oli też się bawi:tak: ale nie jest nimi jakos zafascynowany:dry:

U nas z FP krzeselko-uczydelko dobrze sie sprawuje,ale Julita zainetersowala sie nim po jakims czasie dopiero (a dostala je na chrzciny wiec szmat czasu temu).Klocki FP ma gdzies,a kuli-pelzaka FP sie bala wiec sprzedalam;-)
Prawda jest ze czesto przeplaca sie za marke ale i prawda jest ze niektore znane marki maja lepsza jakosc niz te mniej znane (tu mialam na mysli wozki).

co do zabawek FP u nas świetnie się sprawuje ślimak z klockami (te kształty), inne zabawki juz mniej jakoś, uczydełka nie mamy...

ale co do jakości to nie powiem FP przeżyją chyba kilkoro dzieci-jakość idealna:-) wytrzymałe naprawde:-)

reklama
Jak widzicie teraz szukam 3-kołowca i zeby miał bajery :-);-)

X-lander mnie kusi, bo juz go przetestowałam-mam 4 kołowca

Do góry