reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Magdalenko z tych co pokazałaś to najlepszy wg mnie carrera, wózek ma świetna opinie, z resztą Eve chyba taki ma,i też sobie chwali, ale i zooper jest świetny, weż też pod uwagę ze poźniej jak już Gosia nie bedzie chciała jeździć wóżkiem nie bedziesz miała problemów z jego sprzedażą bo napewno lepiej i szybciej się sprzeda niż ten baby design

reklama
Ivaz ja się napaliłam na tego calisto, no zakochała się po prostu :-D:-D:-D
Wiem, że zoopera i carrere łatwo potem sprzedac można, problem tylko czy w siedlcach w hurtowni będa je mieli do obejrzenia; a poza tym, zakupy będą dopiero na wiosnę więc teraz to sobie moge gdybyć i oglądać różne wózki, p
powiem wam tylko, że oglądałam w sklepie pp pliko3 i zaiwedziona jestem, tyle co się naczytałam ,ze on taki zachwalany jest a mnie wcale nie urzekł, okropny mi się wydał;-)

Fajnie, że znów o wózkach :tak:
Ja jak dobrze pójdzie to sobie ściągnę ze stanów takiego Baby Jogger: strollers and jogging strollers from baby jogger. :-)

Z jane jestem bardzo zadowolona, daje radę nawet na śniegu, bo koła nicy małe ale szersze niż w typowuch parasolkach :tak: Ten zooper też fajny. Cybex wizualnie ok, ale ponoć jakość średnia tych wózków (tzn. marki)

ja chyba dalej powtórze to co ostatnio..
Zoopera bym wybrała bo najlepszy dla mnie, pomijając Maclarena..
Maclarena z chęcia bym teraz na zoopera zamieniła ze względów kasowych:-)
Ivaz pytałaś kiedyś dlaczego jestem niezadowolona z Maclarena?
bo wiem ze przepłaciłam bo za o wiele mniejsa kasę miałabym zoopera a tak samo by były dla mnie użyteczne.. bo tak naprawde zależalo aby był w miarę lekki i dobry, a oba one spełniają moje kryteria tylko zooper o 1 tysiac tańszy..
maclaren wygrał jednak bo mial praktycznie płasko rozkładane oparcie a kupowaliśmy na szybko na wakacje jak Oliwier jeszcze nie siedział. Plus że sprzedam go napewno za ponad tysiąc:tak:

PP strasznie podbija z 1,5 rocznym dzieckiem ciężko podjechać pod krawężnik, cybexa bodajże ma Sara podpytaj jej jak się wózeczek sprawuje czy jest zadowolona, ogólnie wózek fajny, lekki, ładny design no i cena niewygórowana

też mi sie podobał Cybex ale jakiś wąski był bardzo:baffled::baffled: albo Oliwier wtedy był bardzo okrągły i duży jak go przymierzałam bo jakoś ciasno wyglądał, a jak pomyślałam o kurtce czy kombinezonie to wydawało mi się że się nie zmieści:-D:-D:-D:-D
pewne moje wrażenie:-D:-D

Madzik, ale przyznasz razcje ze macu jest mnóstwo miejsca, ja teraz maclarena prawie nie uzywam, jednak wózek z duzymi kólkami duzo lepiej radzi sobie z tym sniegiem no i komfort prowadzenia takiego wózka jest inny.
Eve mnie tez się podoba baby jogger city, ale tez i bugaboo bee, widziałam go na zywo, wózeczek jak marzenie, świetna amortyzacja, waga, budka się zajefajnie naciąga, siedzisko mozna przekładać tyłem i przodem tylko cena kosmiczna

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja ostatnio na ulicy widziałam fajną spacerówkę, nazywała się Vibe, ale nie wiem jakiej firmy. super była dla dwojga małych dzieci, przede wszystkim mała, a dwójka spała sobie w nim spokojnie - jedno tak śmiesznie jakby od tyłu w koszu :D:-D
na pewno nie ta:
VIBE - NOWOCZESNA SPACERÓWKA Z BARIERKĄ I FOLIĄ (893869555) - Aukcje internetowe Allegro
ale ta też jest w miarę OK

jak znajdę to wkleję

o, znalazłam.
wygląda rewelacyjnie, ale cena z kosmosu:szok::szok::szok::szok:

Wózki dziecięce, foteliki dla dzieci, nosidełka - baby elephant - PHIL&TEDS Vibe Double

ten zooper jest rzeczywiście fajny, a calisto wygląda mało stabilnie...

trójkołowce u mnie odpadają... może i sa fajne, ale mam u siebie 3 miejsca, które bardzo często odwiedzam i maja strome podejście z miejscem tylko na kółka, a między nimi sa schodki
ja mam obecnie dwa przednie kółka mniejsze i blizej siebie niż tylnie, a i tak się czasem boję że kiedyś zlecimy...

Ostatnia edycja:
Do góry