reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ATsoniu dla mnie to troszkę bez sensu wymieniać x-landera na x-landera, i czy xv nie ma kubełkowej spacerówki. ??
O slapim jest bardzo dużo negatywnych informacji na necie, ale wiadomo, że samemu trzeba obejrzeć i ocenić.
A ten ferrari to jest przecież wielofunkcyjny wózek, masz już zakusy na siostrę dla Szymka? :-D
Mysłałąm ,ze skoro pozbywasz się swojego xa to szukasz czegoś lżejszego, poręczniejszego, a widze, że szukasz tak samo dużego i ciężkiego wózka ;-)

reklama
ivaz-fajny tylko kółka ma takie malutkie...;-)

magdalenka-ja wiem, że nie ma w tym logiki i wcale nie ukrywam, że szukam wózka nie dlatego, że ten, który mam jest zły, tylko dlatego, że....chcę nowy, ładniejszy :-);-)

ATsoniu zwróć uwagę na to żeby spacerówka nie była kubełkowa, nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie takie wózki odpadają.Ja mam teraz 3 wózki( taka nawiedzona jestem:tak:) i najlepszym wózkiem na świecie , jak dla mnie bez wad jest emmaljunga.Jest b.wygodna i dla mnie i dla Marysi,mam lekki model,owszem duży ale mi to nie przeszkadza.

Atsoniu w kubełkowej spacerówce, jeśli cxhcesz położyc dziecko spać to opuszczasz całą spacerówkę, nie rozkładasz na płasko, tylko dziecko śpi poodbnie jak w foteliku tym z grupy 0-13kg, że dupkę ma w dołku a główkę i nóżki wyżej

a ten ci się nie podoba SPACERÓWKA CYBEX CALLISTO KURIER GRATIS SKLEP WWA (893556030) - Aukcje internetowe Allegro wczoraj go pokazywałam wg mnie ma zajebisty design ;-);-)
śmiejęs się nawet, do Tomka że gdyby Gosia taki miała to podniosła by się jej pozycja społeczna na placu zabaw w parku :-D:-D

magda19lenka-hahaha dobre dobre!!! ona jest śliczna-juz to pisałam jak Sara kupiła, ale pomyśl jak w tym wyglądałby chłopiec??? :-p i jeszcze takie wielkolud jak Szymon??? kiepsko, nie??? :-D

reklama
hm myślę, że warto było by wsadzić Szymka do tego wózka i zobaczyć jak by wyglądał, a ten co pokazałam to inny model niż ma Sara ;-)

Do góry