maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Co do fotelików montowanych tyłem do kierunku jazdy to nóżki mają wygodnie tam jest taki specjalny pałąg miedzy nim sa nóżki,oglądałam tak tu w No ale kupiłam normalny który montuje się przodem Besafe izi comfort x1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojjj przeraziłaś mnie tym filmikiem, teraz będę się stresować o małego :-( dobrze wiedzieć takie rzeczy
Nie ma sily bym nie odwiedzila zakupowego
Jutro wpadne zdac relacje fotkowa i linkowa z ostatnich zakupow-allegrowych i lumpkowych,bo bede miala chwilke.
Gosia-te opaski ktore wstawilas sa super!Tez bede zamawiala taka w groszki.Martwi mnie tylko z tymi wymiarami-to one nie sa uniwersalne?Bo nie wiem jak dopasowac by byla dobra akurat na Swieta.
Wszystkie inne zakupy ktiore przedstawilyscie sa super.
A timur to ma jakos az podejrzanie tanio,mam nadzieje ze te zabawki maja atesty bo tez kilka rzeczy nabylismy,chociaz w opisach aukcji jest ze maja
Modro piękne imię, wiem coś o tym;-)moja jest Zofia Anna (Zofia po męża babci, która zmarła w dniu poczęcia naszej małej, i zażartowaliśmy ze jak cos z tego bedzie to bedzie zośka a 3 lata sie staralismy, a Anna po mamie chrzestnej, a mojej siostrze0faktycznie dla dziewczynek duzo rzeczy jest takich cukierkowcyh...ale coraz wiecej jest normalnych...tylko niestety jak cos jest fajne to od razu drogie-w sobote kupilismy komplecik w mothercare dla córeczki bartka kolegi
bardzo podobny do tego
Folk Tales Cord Pinny and Tights Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
i do kompletu była biała bluzeczka z takimi kwiatkami przy kołniezyku i rekawach...i zapłacilismy za to ponad 100 zł
ale idziamy do małej na roczek wiec i tak bysmy jakas zabawke kupowali, a to wydawało nam sie fajne
aaa i mu tez bedziemy celowac w dziewczynke )))
i jesli sie tylko uda to na 200% bedzie Zosia, a dokładnie Zofia Magdalena
Mi też sprzedawcy w kilku sklepach na pytanie, który fotelik najlepszy i najbezpieczniejszy wszyscy zgodnie twierdzili ze romer i taki kupiłam, po doświadczeniu z poprzednim badziewiastym (jedo berbero czy jakoś tak) teraz zainewestowałam w porządny fotelik bo jednak w tym bedzie dużo dłużej jeździła i chciałam jak najbezpieczniejszy. Mam nadzieję, że nigdy nie bede musiała się przekonywać czy to był dobry wybórA co do fotelikow to mi w dwoch sklepach mowili ze najlepszy jest romer wiec taki kupilam.Ale nie wiem czy to nie tak ze co sklep to inny fotelik polecaja.