reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
dziewczyny ten fotelik chicco key , ma moze ktoras? jak sie sprawuje?

My mamy chicco key 1 plus - i jak dla mnie jest dobry, rozkłada sie wystarczająco ale mozna go chyba tylko przodem do kierunku jazdy montowac. Nam to akurat nie przeszkadza. Mała sie w nim nie poci wcale ale w koncu to nie lato wiec nie wiem jak bedzie. Moja przyjaciólka ma identyczny jej mala jeździłą w nim całe lato i mówiła ze sie nie pociła. Ale to pewnie zalezy od dziecka. Ogólnie jestem zadowolona, Nadia jeździ w nim od początku października juz

My bedziemy celować w chłopaczka, a imię - Igor albo Filip

M*R - mi sie wszystkie podobaja, też pewnie nie moglabym sie zdecydowac

Ostatnia edycja:
"3 Panie wybierz 3" < to ze shreka jakby ktoś nie pamiętał>
obstawiam 3 ;-) śliczniutkie !!
1,2,5 są średnie
a 4 wcale mi się nie podobają

hm, ciekawe, która z nas będzie pierwszą zafasolkowaną:-)

a czemu Maxi Cosi nie kupi?
Słyszałam że w tych bez wkładek na główke to dzieci mniejsze troche "latają":-:)-( dlatego ostro mysle...

a materiał oddychający to lepszy niż w tych welurowych ale tez sie dzieci poca:-( fajny za to jest ten pokrowiec na te foteliki frotte, niby na lato ale w zime tez go przecież mozna używac..to chyba troche niweluje pocenie się.
U nas z isofixem odpada bo mamy 5 letni samochód w którym nie ma mocowani na to. zreszta w testach wypadaja podobnie z iso i bez..

A ja dziewczyny mam pytanie o bramki na schody,
to tańsza wersja która jako tako nam się widzi. Co o niej sadzicie?
BRAMKA, BARIERKA OCHRONNA, NOWA SOLIDNA do 115cm (827889606) - Aukcje internetowe Allegro

to droższa wersja.. Masywniej wygląda ale jak kupie 3 takie bramki(tyle potrzebujemy na schody itp) to zbankrutuje:no:

Barierka Bramka JEDYNY ORYGINAŁ ATEST SUPER OKAZJ (827873028) - Aukcje internetowe Allegro
MAdzik nie polecam tych bramek....ja mam podobna tylko Lindam i jest badziewna......napalilam sie bo byla tania......
Tzn ogolnie jest okj,tylko jaks ei zamyka to troche ciezko,trzeba najpierw na dole dobrze wlozyc a potem gore,a i ta pierdolka u gory sie psuje-ta co trzyma zeby nie otworzyc

madzik-my musimy dwie brami kupic i bede kupowac w ikei...
takie
IKEA | Bezpieczeństwo | Dzieci | PATRULL SMIDIG | Barierka

a co do fotelików to na adasiu przetestowalismy maxi cosi i moim zdaniej jest dobry- ztn chodzi mi o materiał- nawet naj nagrzalismy w samochodzie mały sie nie spocił...ale my mamy taki materiał bardziej bawełniany, a wiem ze welurki tez sa

ale czytałam ze oddychanie mniej zalezy od tkaniny a bardziej od tego czym fotelik jest wysciełany..bo sa i styropianowe, i piankowe, i latexowe...

isku-nie mam pojecia, ale ja bez problemu wciagam go po 12 schodach do domu, i do bagaznika tez załaduje
Taka lepsza co Modro pokazal.

MR- wszystkie są boskie te buciki- ja bym chyba wszystkie kupiła :-p wiecie co, a mój Szymon to NIENAWIDZI butów nosić, ma takie śliczne butki....i co z tego???????? tylko wyjmuję co jakiś czas, zakładam-on zrzuca a ja odkładam do pudełka....a za chwilkę już za małe....on ma tak od małego, ŻADNYCH BUTÓW, bedzie dotąd merdał nogami aż zwali,.....:-(

reklama
wiecie co, a mój Szymon to NIENAWIDZI butów nosić, ma takie śliczne butki....i co z tego???????? tylko wyjmuję co jakiś czas, zakładam-on zrzuca a ja odkładam do pudełka....a za chwilkę już za małe....on ma tak od małego, ŻADNYCH BUTÓW, bedzie dotąd merdał nogami aż zwali,.....:-(

:-D Nadia tez nie lubi butów, jak jej zakładam kozaczki na rzeczy to tak ługo trzepie nózka w foteliku az je zwali, jak nie daje rady to pozbywa sie ich rekami, stopy zimne ale z butami to nawet do niej nie podchodź:confused2: Zreszta ona nie lubi sie wcale ubierac, najchetniej bawila by sie na golasa;-)

Do góry