reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Co do fotelików montowanych tyłem do kierunku jazdy to nóżki mają wygodnie tam jest taki specjalny pałąg miedzy nim sa nóżki,oglądałam tak tu w No ale kupiłam normalny który montuje się przodem Besafe izi comfort x1

reklama
Nie ma sily bym nie odwiedzila zakupowego:tak:
Jutro wpadne zdac relacje fotkowa i linkowa z ostatnich zakupow-allegrowych i lumpkowych,bo bede miala chwilke.
Gosia-te opaski ktore wstawilas sa super!Tez bede zamawiala taka w groszki.Martwi mnie tylko z tymi wymiarami-to one nie sa uniwersalne?Bo nie wiem jak dopasowac by byla dobra akurat na Swieta.
Wszystkie inne zakupy ktiore przedstawilyscie sa super.
A timur to ma jakos az podejrzanie tanio,mam nadzieje ze te zabawki maja atesty bo tez kilka rzeczy nabylismy,chociaz w opisach aukcji jest ze maja:tak:

Te opaski mi się nawet podobają ale nsze dziecko nie ma za dużo włosków i wyglądałoby w niej jak jajko wielkanocne i dlatego raczej nie kupię...

no własnie tylko że u nas w Polsce nia ma takich fotelików:eek: a jak jest dziecko wysokie to tez z takimi podgietymi wozić nie będzie, a przerwy w samochodzie nia mamy aby tam je miało..:eek:

zreszta dziewczyny żaden fotelik nie uchroni życia jeśli nei będziemy jeździć bezpiecznie. Ale to każda wie, tylko trzeba o tym pamiętac na każdym kroku, szczególnie gdy się spieszymy:-(

Iśku odnośnie bostona to ci napiszę na PW bo dziewczyny znają już moje perypetie z tym wózkiem. Ale widzę, że i ty żałujesz że go masz.

dziewczyny co do bramek to moj m sam zrobil bo my az 4potrzebowalismy narazie sa 2zalozone. Normalnie z listewek pozbijal i do sciany przymontowal a z drugiej storny jest zasuwka. Wyszlo wszytskie matreilay z 80zl, a w sklepie za 4 bramki to wole nie myslec ile bym dala:szok: wiec tak podpowiadam moze akurat... mozna tez zrobic z lozeczka drewnianego zamiast kupowac listewki jak ktos ma niepotrzebne.
P.s. ATsonia mi tez sie imie Lenka podoba jak bedzie druga tez cora to bede o to walczyc;-) chociaz mezu chce Gabrysie... a chlopczyk koniecznie Maksiu znczy Maksymilian:cool2:
To tak troche off topic ;-)

karolka - to musisz się zgadać z moim mężem, bo on chce Olafa :-D:-D:-D:rofl2:
juz przy Jasku walczył, ale w końcu się zgodził. a mi się Olaf nie podoba:eek:

reklama
faktycznie dla dziewczynek duzo rzeczy jest takich cukierkowcyh...ale coraz wiecej jest normalnych...tylko niestety jak cos jest fajne to od razu drogie-w sobote kupilismy komplecik w mothercare dla córeczki bartka kolegi
bardzo podobny do tego
Folk Tales Cord Pinny and Tights Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
i do kompletu była biała bluzeczka z takimi kwiatkami przy kołniezyku i rekawach...i zapłacilismy za to ponad 100 zł:eek:
ale idziamy do małej na roczek wiec i tak bysmy jakas zabawke kupowali, a to wydawało nam sie fajne

aaa i mu tez bedziemy celowac w dziewczynke :))))
i jesli sie tylko uda to na 200% bedzie Zosia, a dokładnie Zofia Magdalena
Modro piękne imię, wiem coś o tym;-)moja jest Zofia Anna (Zofia po męża babci, która zmarła w dniu poczęcia naszej małej, i zażartowaliśmy ze jak cos z tego bedzie to bedzie zośka a 3 lata sie staralismy, a Anna po mamie chrzestnej, a mojej siostrze0

A co do fotelikow to mi w dwoch sklepach mowili ze najlepszy jest romer wiec taki kupilam.Ale nie wiem czy to nie tak ze co sklep to inny fotelik polecaja.
Mi też sprzedawcy w kilku sklepach na pytanie, który fotelik najlepszy i najbezpieczniejszy wszyscy zgodnie twierdzili ze romer i taki kupiłam, po doświadczeniu z poprzednim badziewiastym (jedo berbero czy jakoś tak) teraz zainewestowałam w porządny fotelik bo jednak w tym bedzie dużo dłużej jeździła i chciałam jak najbezpieczniejszy. Mam nadzieję, że nigdy nie bede musiała się przekonywać czy to był dobry wybór

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry