reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iwona buhahahahahah:-D:-D:-D:-D
Ja nie przyzwyczajałam moja nawet nie wie ze mozna spac w naszym łóżku no i z jednej strony fajnie bo ma łóżeczko i to jest jej miejsce do spania a z drugiej miała bym problem z głowy jak pojade do Pl spała by z nami a tak lipa
maniulka a może jej nie wygodnie na tym lichym materacyku odł óżeczek turystycznych spróbuj jej włozyc normalny materacyk, ja dokupiłam materacy kokosowy -gryczany i jest ok

reklama
no to widocznie taki dzieć, nie lubi i już, tak samo jak moja nie przepada za wózkiem, miałam juz ich cztery, chyba najlepiej jej się siedzi w maclarenie, ale tez góra godzinkę wytrzyma

A moja nie cierpi jeździć w foteliku mam nadzieje ze jak zacznie jeździć przodem to polubi będzie więcej widziała itp.najbardziej boje się podróży do Pl ciekawe ile teraz warzy planowałam kupic fotelik jak będziemy w Pl ale może jakby wolała jeżdzić w tym przodem to kupiła bym tu(droższe ale co tam)

o z fotelikiem ma mam to samo, poprostu niecierpi, i już tez sie nie miści w stary, musze jej kurtkę sciągać. W niedzielę jak małż mi wróci z delegacji, mam zamiar kupic fotelik, napaliłam się na recaro young expert plus, ale na innym forum odradzono mi ten fotelik ponieważ podobno dziecko się z niego zsuwa i znó nie wiem co mam kupić

Maniulka moja też nie lubiła fotelika ale od tygodnia jeżdzi już w nowym,przodem i jest zadowolona.Tylko ten większy fotelik ma ten minus że jak Marysia uśnie to musze ją z niego wyjmować i ona się budzi a mały fotelik brałam razem z nią do domu czy sklepu i spała dalej.

tak ma budkę, jak dla mnie bez niej ne wyglada za fajnie ale z nia jest naprawde super :tak: a do tego byl ostatni na sklepie(oczywiscie nie uszkodzony) i zamiast normalnej ceny 999zl zaplacilam 799 :-D:-) wiec jestem mega happy ;-) a co do chodzika to malemu sie najbardziej podobal ten CHODZIK CHICCO DJ WALKER_DISTRACTION_2009_OD SS (791844646) - Aukcje internetowe Allegro wiec w sumie zwykly ale maly zakochany a przymierzalismy wiele :tak:
mam identyczny chodzik - niebieski!!!!
Uzywamy go hmmmmmmm raz na dwa tygodnie i Szym wytrzymuje w nim max 15min kiedys max 10min

A wozeczek fajny zakupilas

Iwona-dobre z tym spaniem buahahaa:-DJulitka z nami nie sypia:tak:Mamy tylko drewniane lozeczko,wiec nie mam porownania z turystycznym.Nie czuje potrzeby zakupu turystycznego (a byl monet ze bylam o krok) i narazie ta decyzja mi pasuje:tak:Nasza dopiero pierwsza jazde odbyla przodem w nowy foteliku (coneco zenith music bo chyba ktos pytal?)i jej sie spodobalo-najpierw sie rozgladala na boki a potem...zasnela:tak:
Bansik-fajny tez wozeczek!Widze ze poszlas na zywiol jak ja,bo pewnie nie planowalas jego zakupu:-DGdzie kupowalas?Ten wozek ma chyba marcowka krlnk i byla srenio zadowlona-ale jesli mnie pamiec myli i zle pamietam to z gory przepraszam.Ostatnio mam malo czasu na forum i mniej pamietam co i kto:eek:

sara poszlam na zywiol, z tego co czytalam to jedyna zla opinia w necie to to ze ma drogie akcesoria :-D mam nadzieje ze sie sprawdzi. a kupowalam w mama i ja na pilsudzkiego w koncu
ewelcia a moj zakochany, no az rumiency na twarzy dostal ze szczescia... mama zrobila foto komorka to wkleje jak od niej dostane :-D a igus spedzil w nim prawie cale wczorajsze zakupy bo znami sie nudzil czyli prawie godzine i mu sie nadal podobalo. przymierzalam do innych ale ten byl najlepszy. Tak wiec rozwazam za i przeciw co do kupna chodzika, ale dopiero na gwiazdke o ile do tego czasu nie bedzie juz sam chodzil, w co watpie :-D

reklama
Śliczny jest ten wózeczek.Sama się kiedyś nad nim zastanawiałam tylko wydawało mi się że ma niskie oparcie,ale nie wiem nie mierzyłam.Wizualnie jest b.ładny.

Do góry