reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iśku ja też chodziłam w podobnym chodziku :-):-) nawet mam zdjęcie !! :-D
Dzwonili dziś do mnie z hurtowni, z której zamawialiśmy śpiworek do wózka.
JEST !!!!! na reszcie jest, po miesiącu czekania (nigdy już tam nic nie kupię) !!!!!! jutro idziemy go odebrać.

Ostatnia edycja:
reklama
napisalam posta i sie skasowal :wściekła/y::wściekła/y: no ale alicja to sie ciesze ze sie sprawdza :-D:-D mnie po dzisiejszym spacerze straszne odciski na rekach sie zrobily(w balerinie mialam na raczce gabeczke) :tak:

napisalam posta i sie skasowal :wściekła/y::wściekła/y: no ale alicja to sie ciesze ze sie sprawdza :-D:-D mnie po dzisiejszym spacerze straszne odciski na rekach sie zrobily(w balerinie mialam na raczce gabeczke) :tak:

a w tym wozku co masz na raczce? ja mam taka jakby gabeczke. j akupowalam ten wozeczekk tutaj we Wloszech jako hiszpanski wyrob. a jaki masz kolore? my mamy papaya:-D

alicja my mamy taki :tak: i jak widzisz na rączce tak jak by gumo-plastik, nie wiem co to DSCN2920.jpg

reklama
alicja u nas sie nie przeklada raczki tylko cala spacerowke poprostu druga strona wklada
a ty masz vintage 2 czy 1?? ewelcia te dzieci wiedza co dobre i nie da sie ich niczym przekupić

Ostatnia edycja:
Do góry