reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Iwona buhahahahahah:-D:-D:-D:-D
Ja nie przyzwyczajałam moja nawet nie wie ze mozna spac w naszym łóżku no i z jednej strony fajnie bo ma łóżeczko i to jest jej miejsce do spania a z drugiej miała bym problem z głowy jak pojade do Pl spała by z nami a tak lipa
maniulka a może jej nie wygodnie na tym lichym materacyku odł óżeczek turystycznych spróbuj jej włozyc normalny materacyk, ja dokupiłam materacy kokosowy -gryczany i jest ok

reklama
no to widocznie taki dzieć, nie lubi i już, tak samo jak moja nie przepada za wózkiem, miałam juz ich cztery, chyba najlepiej jej się siedzi w maclarenie, ale tez góra godzinkę wytrzyma

A moja nie cierpi jeździć w foteliku mam nadzieje ze jak zacznie jeździć przodem to polubi będzie więcej widziała itp.najbardziej boje się podróży do Pl ciekawe ile teraz warzy planowałam kupic fotelik jak będziemy w Pl ale może jakby wolała jeżdzić w tym przodem to kupiła bym tu(droższe ale co tam)

o z fotelikiem ma mam to samo, poprostu niecierpi, i już tez sie nie miści w stary, musze jej kurtkę sciągać. W niedzielę jak małż mi wróci z delegacji, mam zamiar kupic fotelik, napaliłam się na recaro young expert plus, ale na innym forum odradzono mi ten fotelik ponieważ podobno dziecko się z niego zsuwa i znó nie wiem co mam kupić

Maniulka moja też nie lubiła fotelika ale od tygodnia jeżdzi już w nowym,przodem i jest zadowolona.Tylko ten większy fotelik ma ten minus że jak Marysia uśnie to musze ją z niego wyjmować i ona się budzi a mały fotelik brałam razem z nią do domu czy sklepu i spała dalej.

tak ma budkę, jak dla mnie bez niej ne wyglada za fajnie ale z nia jest naprawde super :tak: a do tego byl ostatni na sklepie(oczywiscie nie uszkodzony) i zamiast normalnej ceny 999zl zaplacilam 799 :-D:-) wiec jestem mega happy ;-) a co do chodzika to malemu sie najbardziej podobal ten CHODZIK CHICCO DJ WALKER_DISTRACTION_2009_OD SS (791844646) - Aukcje internetowe Allegro wiec w sumie zwykly ale maly zakochany a przymierzalismy wiele :tak:
mam identyczny chodzik - niebieski!!!!
Uzywamy go hmmmmmmm raz na dwa tygodnie i Szym wytrzymuje w nim max 15min kiedys max 10min

A wozeczek fajny zakupilas

Iwona-dobre z tym spaniem buahahaa:-DJulitka z nami nie sypia:tak:Mamy tylko drewniane lozeczko,wiec nie mam porownania z turystycznym.Nie czuje potrzeby zakupu turystycznego (a byl monet ze bylam o krok) i narazie ta decyzja mi pasuje:tak:Nasza dopiero pierwsza jazde odbyla przodem w nowy foteliku (coneco zenith music bo chyba ktos pytal?)i jej sie spodobalo-najpierw sie rozgladala na boki a potem...zasnela:tak:
Bansik-fajny tez wozeczek!Widze ze poszlas na zywiol jak ja,bo pewnie nie planowalas jego zakupu:-DGdzie kupowalas?Ten wozek ma chyba marcowka krlnk i byla srenio zadowlona-ale jesli mnie pamiec myli i zle pamietam to z gory przepraszam.Ostatnio mam malo czasu na forum i mniej pamietam co i kto:eek:

sara poszlam na zywiol, z tego co czytalam to jedyna zla opinia w necie to to ze ma drogie akcesoria :-D mam nadzieje ze sie sprawdzi. a kupowalam w mama i ja na pilsudzkiego w koncu
ewelcia a moj zakochany, no az rumiency na twarzy dostal ze szczescia... mama zrobila foto komorka to wkleje jak od niej dostane :-D a igus spedzil w nim prawie cale wczorajsze zakupy bo znami sie nudzil czyli prawie godzine i mu sie nadal podobalo. przymierzalam do innych ale ten byl najlepszy. Tak wiec rozwazam za i przeciw co do kupna chodzika, ale dopiero na gwiazdke o ile do tego czasu nie bedzie juz sam chodzil, w co watpie :-D

reklama
Śliczny jest ten wózeczek.Sama się kiedyś nad nim zastanawiałam tylko wydawało mi się że ma niskie oparcie,ale nie wiem nie mierzyłam.Wizualnie jest b.ładny.

Do góry