reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a ja dostalam od "k" wymagania co do wozka
1.wszystkie kola takie same
2. nie kubelkowy jak on to mowi (jajko przeciete na pol)
3. koniecznie 4 kolowy no ale ja tez cobie innego nie wyobrazam bo jak 3 kolowym wjezdzajac np na kraweznik rownowage utrzymac?? no nieewiem :-)

sara a gdzie kupilas swoj wozek?? tzn codzi mi o sklepy z wozkami w lodzi oprocz mama i ja bo moze i kupie uzywany ale musze najpierw malego do niego przymierzyc:-p

maniulka ja sama nie wiem czego szukam :(:( no i jutro beda po wozek wiec musze cos na szybko znalezc, moze nawet jutro gdzies podjade bo zostajemy kapletnie bez a maly mi juz z nosidelek powyrastal ;/

bansik moj slalom jest trójkołowy i zapewniam nie mam żadnego problemu z podjechaniem pod krawężnik, ilość kół nie ma znaczenia wóżek musi dobrze poodbijać. np. Peg perego pliko P3 choć czterokołowy podjechać pod krawężnik z 1,5 rocznym dzieckiem się nie da

reklama
Ale zescie tu naprodukowaly:tak:

Magdalenka-szok z tym spiworkiem,ale hurtowania ma opoznienie!
bansik-kupilismy fotelik samochodowy jak i wozek w Dino na Piotrkowskiej.Dali nam raba i karte rabatowa na przyszle zakupy:tak:Z wozka jestem bardzo zadowolona,drugi raz bym kupila taki sam i taki sam kolor:-DNajlepiej to jechac i oblukac na miejscu co sie podoba bo ja jechalam w sumie po Peg Perego Aria Oh a wrocilam z zupelnie innym:-DTroche wozkow jest tez w Babylandzie (tam ogladalam Arie) i ceny chyba lepsze niz w Dino.

babyland też jest na piotrkowskiej. po drugiej stronie piłsudskiego... zaraz za skrzyżowaniem. jakby co to z wózkami jest jeszcze tik tak obok el;eclerc i jest jeszcze komis z rzeczmi dla maluchów na próchnika:happy2:

Acha!!! przypomniało mi się!!! dziewczyny, mąż był wczoraj w BIEDRONCE na zakupach mleko NAN 2 w dwupaku!!! kosztyje 19 zł :szok:

A chusteczki nawilżone DADA w 4-paku 13 zł i muszę Wam powiedzieć, że bardzo ładnie pachną i są całkiem dobre!!!

reklama
Do góry