reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Banasik no cięzki to on jest i kółka nie skrętne to fakt :tak:ale jeździło się wysmienicie idealnie dla takiego maluszka.A co do wózeczków które wymieniłas to faktycznie drogie tym bardziej że jako wózek drugi,ale poszukaj może trafi ci się jakis nie drogi używany aaa no i te co wymieniłas sa raczej cięzki a chyba szukasz czegos lżejszego :-)najlepiej obmacać wózeczek i sprawa się wyjasni i faktycznie opinie na necie sa bardzo trafione ja o soim poczytałam jak już go kupiłam i było za późno :-(

reklama
ivaz, bansik dzięki - mam o czym myśleć :) ja to bym się raczej wszystkiego pozbyła, fotelika też bo lichy jest, a że wózek zadbany to tylko po kołach widać ze używany

Ostatnia edycja:
Z tymi opiniami wózków to różnie też bywa, np ja i Madzik posiadamy maclareny xlr, ja jestem mega zadowolon, jak dla mnie wózeczek ekstra, z tego co wiem Madzik już nie jest tak zaadowlona z tego wózka. Ale też ja mieszkam w bloku, jeżdzę niem po równych chodnikach, galeriach handlowych itp bo to jest wóżek miejski, zaś Madzik mieszka w domku i pewnie jeździ po innym terenie i bardzo ją rozumiem ze jej się może nie wygodnie nim jeździ bo jednak na nierówne drogi to ten wózek się nie nadaję.
Ja cały czas i każdej z Was polecam jane slaloma lub nomada, ja swojego kupiłam za 450zł w bardzo dobrym stanie i mam 100% zadowolenia, wolę sto razy porządny markowy wózek używany niż badziewiasty nowy bo komfort jazdy zarówno dla dziecka jak i dla mnie o niebo lepszy. A i potem go dużo łatwiej sprzedać bo jednak markowe wózki sie lepiej sprzedają.

ivaz - to masz slaloma czy novada? :) tak pytam, bo też będę szukała innego wózka, i gdzie kupiłaś - przez internet czy normalnie w jakimś komisie?

ivaz - to masz slaloma czy novada? :) tak pytam, bo też będę szukała innego wózka, i gdzie kupiłaś - przez internet czy normalnie w jakimś komisie?

Iśku ja mam slaloma, wygrałam go na allegro:-)a nomad też jest super a już ten najnowszy to w ogóle full wypas tylko cena zabójcza:-(
Największą zaletą tych wóżków jest waga bo są to duże wózki chyba z największym siedziskiem, slalom ma wszystkie koła pompowane a waży coś koło 9kg

Ja też mam dość swojego wózka - z resztą nie raz już wam o tym pisałam.
Aha i nadal nie mamy śpiworka. W hurtowni sobie chyba jaja robią, czekamy już prawie 4 tygodnie !!!! Jutro dzwonię i mówię, że jeśli nie przyjdzie do końca tygodnia to niech zwracają zaliczkę i kupię na allegro. :wściekła/y::wściekła/y:

reklama
a ja dostalam od "k" wymagania co do wozka
1.wszystkie kola takie same
2. nie kubelkowy jak on to mowi (jajko przeciete na pol)
3. koniecznie 4 kolowy no ale ja tez cobie innego nie wyobrazam bo jak 3 kolowym wjezdzajac np na kraweznik rownowage utrzymac?? no nieewiem :-)

sara a gdzie kupilas swoj wozek?? tzn codzi mi o sklepy z wozkami w lodzi oprocz mama i ja bo moze i kupie uzywany ale musze najpierw malego do niego przymierzyc:-p

maniulka ja sama nie wiem czego szukam :(:( no i jutro beda po wozek wiec musze cos na szybko znalezc, moze nawet jutro gdzies podjade bo zostajemy kapletnie bez a maly mi juz z nosidelek powyrastal ;/

Ostatnia edycja:
Do góry