reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

a ja dostalam od "k" wymagania co do wozka
1.wszystkie kola takie same
2. nie kubelkowy jak on to mowi (jajko przeciete na pol)
3. koniecznie 4 kolowy no ale ja tez cobie innego nie wyobrazam bo jak 3 kolowym wjezdzajac np na kraweznik rownowage utrzymac?? no nieewiem :-)

sara a gdzie kupilas swoj wozek?? tzn codzi mi o sklepy z wozkami w lodzi oprocz mama i ja bo moze i kupie uzywany ale musze najpierw malego do niego przymierzyc:-p

maniulka ja sama nie wiem czego szukam :(:( no i jutro beda po wozek wiec musze cos na szybko znalezc, moze nawet jutro gdzies podjade bo zostajemy kapletnie bez a maly mi juz z nosidelek powyrastal ;/

bansik moj slalom jest trójkołowy i zapewniam nie mam żadnego problemu z podjechaniem pod krawężnik, ilość kół nie ma znaczenia wóżek musi dobrze poodbijać. np. Peg perego pliko P3 choć czterokołowy podjechać pod krawężnik z 1,5 rocznym dzieckiem się nie da

reklama
Ale zescie tu naprodukowaly:tak:

Magdalenka-szok z tym spiworkiem,ale hurtowania ma opoznienie!
bansik-kupilismy fotelik samochodowy jak i wozek w Dino na Piotrkowskiej.Dali nam raba i karte rabatowa na przyszle zakupy:tak:Z wozka jestem bardzo zadowolona,drugi raz bym kupila taki sam i taki sam kolor:-DNajlepiej to jechac i oblukac na miejscu co sie podoba bo ja jechalam w sumie po Peg Perego Aria Oh a wrocilam z zupelnie innym:-DTroche wozkow jest tez w Babylandzie (tam ogladalam Arie) i ceny chyba lepsze niz w Dino.

babyland też jest na piotrkowskiej. po drugiej stronie piłsudskiego... zaraz za skrzyżowaniem. jakby co to z wózkami jest jeszcze tik tak obok el;eclerc i jest jeszcze komis z rzeczmi dla maluchów na próchnika:happy2:

Acha!!! przypomniało mi się!!! dziewczyny, mąż był wczoraj w BIEDRONCE na zakupach mleko NAN 2 w dwupaku!!! kosztyje 19 zł :szok:

A chusteczki nawilżone DADA w 4-paku 13 zł i muszę Wam powiedzieć, że bardzo ładnie pachną i są całkiem dobre!!!

reklama
Do góry