reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
maniulka mialam ballerine baby active 3w1 gondola super ale spacerowka okazala sie kompletnym niewypalem. a co do kupna to bardzo bym chciala ten TOYSFROMUSA.NET ale niestety w polsce go bardzo ciezko dostac, musze pojezdzic po komisach:tak:

maniulka mialam ballerine baby active 3w1 gondola super ale spacerowka okazala sie kompletnym niewypalem. a co do kupna to bardzo bym chciala ten TOYSFROMUSA.NET ale niestety w polsce go bardzo ciezko dostac, musze pojezdzic po komisach:tak:

Bansik wizualnie bardzo mi się podoba ten wózeczek, ale chyba dobrze by było go zobaczyc na żywo, pojeździc chociaz po sklepie.
Zwróć też uwagę ze ma kubełkową spacerówkę (dla nie których to wada) no i jak dla mnie (wiem z doświadczenia), że bardzo nie wygodne są różnej wielkości koła. Ja wcześnej miałam jedo vedi tez miał dwa koła duże dwa mniejsze dla mnie to była porażka, klęłam te kółka niczym świat stoi, aż go wreszcie sprzedałam. Ale tez w tym wózeczku może być inaczej dlatego fajnie go sprawdzic przed kupnem.
Na tym forum jest napisane Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl, że tandetny ten wózek. Możesz sobie sprawdzic w wyszukiwarce opinie użytkowników, uważam, że warto poczytać zeby się nie wkopać w kanał. Jednak parę groszy wózki kosztuję a szkoda kasy na coś co nie będzie spałniało oczekiwań.

Banasik tak wózeczek bardzo podobny do Roana marity ja miałam go jako wózek drugi i był rewelacyjny niestety miałam tylko wersje głęboka bez spacerówki:-(jego największa zaletą było to ze był mięciutki i po chodnikach,ulicach po prostu płynął :tak:
Nie miałam wersji spacerowej i przesiadłyśmy się do naszego chicco jeździ się nim dobrze ale nie tak dobrze jak Roanem gdybym miała do niego spacerówkę to sprzedała bym mojego chicco mimo że kosztował ponad 2 tyś źle zainwestowane pieniądze :eek:
Ivaz dobrze radzi sprawdź koniecznie ten wózeczek,opinie o nim i ogólnie ja od siebie wiem że pewnie kółka będa dla ciebie dużym problemem i amortyzacja,żaden wózek nie dorówna twojej balerinie:tak:

bansik - za ile udało Ci się sprzedać wózek? sama zastanawiam się nad sprzedażą naszego - też 3w1, daj znać jeśli nie tu to na priv :)

bansik - za ile udało Ci się sprzedać wózek? sama zastanawiam się nad sprzedażą naszego - też 3w1, daj znać jeśli nie tu to na priv :)
Iśku mi się udało swój 3w1 opchnąć za 800zł,(jedo vedi) z tymże był mało uzywany bo mała "chustowa" gondolką jeżdziła 3 m-ce, spacerówką z miesiąc,jak go sprzedawałam wyglądał jak nówka

reklama
Iśku a ja sprzedalam ale tylko gondole i spacerowke, a fotelik sobie zostawilam ;-) no a sprzedalam za 450zl ale zalezalo mi na szybkiej sprzedazy bo mialam go dosyc, nowy kosztuje ok 780zł- 2w1. A tak naprawde zalezy od firmy, takie nie znane to bardzo tanio chodza a np x-landery tyle co w sklepie.
Ivaz dzieki poczytam o nim, ale oczywiscie najpiew wyprobuje jak sie jezdi itp, a co do roznych kolek to nie wiedzialam ze to bardzo jak piszecie przeszkadza w jezdzie. A znajac moje szczescie to pewnie i tak go nie znajde i kupie cos innego, no sama nie wiem :-( te co mi sie podobaja kosztuja full kasy(mutsy 1400zl, x-lander tez cos kolo a o murze 2800zl to juz lepiej nie wspominac:-D:-D) i niestety mnie na nie nie stac :-(
Maniulka mi sie ten wozek bardzo podobal bo ma super amortyzacje, pomowane kola itp no wogole nie czulam ze nim jezdzilam :tak: ale w spacerowce budka to totalna tandeta, dla mnie wyglada brzydko, i do tego jest taki jakis wielki jak na starsze dziecko, musialam 5 kocow podkladac zeby maly mi nie zjezdzal w dol no i masakra bylo tez to ze nie ma skretnych kol i jest meeeeegga ciezki ja nawet w miejcu go na 5cm nie podniose :-D:-)

Do góry