reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

racja-fotelik trzba przymierzyc do auta-brat meza tego nie zrobił i musiał demontowac tylny zagłowek bo mu sie coneo włąsnie nie miescił

reklama
a ja wczoraj kupilam malemu czapke i rekawiczki,cholera wkurzylam sie ze nie ma brazowych albo bezowych i wzielma granatowa!!!!
Ilez mozna szukac czapki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kupilam tez w lumpku bluze Adidasa 12-18m,spodnie takie dresowe Nike12-18,fajny sweterek Next 12-18m i spodnie sztruksowe i zaplacilam 10e.
Kiedys bylo taniej w tym lumpku,teraz troche zdrozalo ale i tak nie jest zle.

a ja bylam ostatnio w lumppku i pochwale sie lupem. Sweterek w paski jest na r.74, reszta na 80, swetrek i bluzka sa h&m, spodnie logg. Oprocz tgeo kupilam jeszcze tunike dla chrzesnicy h&m i dwa bodziaki i za wszystkjo dalam 37zeta

Ja dzis Amelce kupilam3 zabawki:-)
wkleje linki:tak:
FISHER PRICE PANEL KIEROWNICA DO SAMOCHODU K5520 (761476941) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE ŚLIMAK SMAKOSZ KLOCKÓW 71922 (760044410) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze taki alarm z kluczykami to gra .. takie male :-D nie moge znalezc tego na allegro

i taka czapusie i rekawiczki
**Rękawiczki H&M r.86 (12-18m) HIT Zimy** (761128052) - Aukcje internetowe Allegro
wczesniej kupilam juz do tego taki golfik zamiast szaliczka:tak:

i jeszcze takie spodenki-leginsy (takie dosc grube) beda akurat pasowaly do kozaczkow:-p

MM świetnia kierownica, szukałam czegoś podobnego, ale nie mogłam znaleźć. POwiedz mi proszę, czy Amelka bawi się nią?

Bardzo podoba mi się też komplecik zimowy z H&M

dziewczyny nie pamietam ktora z was kupowala takie cos jak golf- ale sam, zeby sluzyl jako szalik?? Potrzebuje kupic zeby Majka sie nie drapala po szyjce ale nigdzie nie moge znalezc:-(

reklama
Do góry